Varázsütésre eltűnő közepes Krugok, újabb hiba a spagetti kódban

Varázsütésre eltűnő közepes Krugok, újabb hiba a spagetti kódban

Újabb bug merült fel a pályán, ezúttal a Krugoknál találtak egy érdekes dolgot, a közepes méretűeket azonnal el lehet tüntetni, ha jól időzítünk.

Bár jómagam is már több forrásból is hallottam ezt a hibát, reprodukálni még nem volt alkalmam. Kész szerencse, hogy van egy Vandiril nevű egyén, aki állandóan hibákat keres a játékban. A mostanit nem ő fedezte fel, de nagyon szívesen kipróbálta és bemutatta több ízben is.

Ismét terítéken a Thornmail, ezúttal nem véletlenül

Korábban már bekerült egy frissítés a PBE-re, de azt a készítők se gondolták komolyan, inkább véletlenül maradt bent, ezúttal kicsit jobban odafigyelnek.

A titok nyitja az időzítésben rejlik. Egyszerre kell a nagy krugot és a közepeset is nagyjából 0 HP-ra lesebezni, ezek után egy bármilyen területi sebző képesség. Ez lehet akár egy Lee Sin E, vagy egy Hecarim Q, ami el tudja őket vinni, amíg még a levegőben vannak és épp szétbomlanak, holott ilyenkor nem kéne tudjuk őket célozni. A bug nagyobb problémája ráadásul az, hogy sebzéstől függetlenül meg tudjuk ezt tenni, ugyanis a szétbomlás folyamatában a játék valamiért nem veszi figyelembe az életerejüket, csak azt, hogy sebzés éri-e őket.

Kész szerencse, hogy a Krugokat már nerfelték egy jó ideje, emlékezzünk vissza, amikor egy Red buff - Krug elhozatala után rögtön elértük a hármas szintet. Most már ezt nem tudjuk elérni, de még így is meggyorsíthatja a farmolást, mert a teljes arany mennyiséget és az XP-t is megkapjuk értük, ezelőtt pedig sokan amúgy is arra panaszkodtak, hogy túl sok idő eltakarítani a tábort és olyan sokat nem kapunk érte. Egyébként a bugot pont egy LCK meccsen is meg lehetett figyelni, ahol Thresh egy szimpla E-vel is meg tudta tenni ugyanezt, ami köztudottan nem a sebzéséről híres.

Vajon lehet ebben valami szándékosság, vagy csak szimplán mellényúlt a Riot ezúttal is?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!