VIDEÓ: Best of kennyS, ezért lett a francia sztár az EPL MVP-je

VIDEÓ: Best of kennyS, ezért lett a francia sztár az EPL MVP-je

Itt van két és fél percnyi érv, amiért kennyS lett az EPL dallasi döntőjének MVP-je.

Mint arról már beszámoltunk, a francia sztárcsapat, a G2 megverve a North-ot felért az ESL Pro League csúcsára.

VIDEÓ - Íme a Pro League döntő legszebb pillanatai!

Véget ért az ötödik szezonja az ESL Pro League-nek, ami végül a francia G2 győzelmét hozta el! Összeszedtük a döntő legszebb lövéseit! Tessék gyönyörködni!

A neves CS:GO szakportál, a HLTV ezúttal is kiosztotta a nagy hagyománnyal rendelkező HLTV MVP by Zowie díjat, és ezt nem más kapta, mint a francia sztárcsapat AWP-se, Kenny ”kennyS” Schrub. A díj nem volt érdemtelen, hiszen a francia sztár volt az egyik, aki magának tudhatta a legmagasabb rating-et. A másik játékos, szintén a döntőben lévő North játékosa, Kristian ”k0nfig” Wienecke volt. Ezenkívül viszont kennyS egyeduralkodóként rendelkezik a torna legmagasabb K/D arányával, +61-el, a legmagasabb AWP kills/Round (AWP ölések/kör) aránnyal, 0.47-el. Az összesített ölésekben viszont sajnos be kell érnie az ezüstéremmel (229 ölés).

A 22 éves játékosnak az egész tornán mindössze négy alkalommal volt 1.00 alatti értékelése, ebből háromszor a G2 is vereséget szenvedett a Cloud9 és az Immortals ellen, valamint a North elleni döntő harmadik pályáján. Az AWP-s legjobb mérkőzése az SK Gaming elleni csoportmeccs volt, amikor 1.42-el zárt, illetve a North elleni döntő első és negyedik pályán szerzett 1.66 és 1.57-es rating-je.

És akkor itt is lenne a videó, amit a HLTV által megbízott Radosław „MAKKU” Makuch készített.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!