Ezekkel az OTK kombókkal biztosan nem fogsz találkozni

Ezekkel az OTK kombókkal biztosan nem fogsz találkozni

Shiju összeszedett néhány egykörös kombót, melyeket borzasztóan nehéz összehozni, de legalább viccesek.

Bár a Blizzard erőteljesen küzd ellenük - gondoljunk csak a Warsong Commander nerfjére vagy éppen a Power Overwhelming kivezetésére -, egy-két OTK (vagyis egy kör alatt nyerő) kombót azért mindig lehet találni a játékban. Jelenleg nem igazán élik fénykorukat ezek a deckek, a Quest Mage sem futott be túlságosan nagy karriert végül és a meta sem kedvez nekik, vannak azonban, akik szeretnek kísérletezni hasonló őrültségekkel.

Shiju agyszüleményeire mindenképpen illik ez a kifejezés, aki nagyon érdekes lapokat használó, ugyanakkor borzasztóan nehezen összehozható OTK-kombókból készített egy összeállítást.

Small-Time OTK (Standard)

Kijátszunk két Smuggler's Runt úgy, hogy kezünkben van Leeroy Jenkins, majd Adaptionökkel, Windfury-t és plusz sebzést adunk neki, majd Blessing of Mightokkal és Abusive Sergeantökkel tovább erősítjük.

Exodia Warrior (Wild)

A kombóelemeket először olcsóbbítani kell Emperor Thaurissannal. Kirakunk két Axe Flingert, Whirlwinddel sebzünk beléjük, Sudden Genesis-szel lemásoljuk őket, majd jön két Tentacle of N'Zoth és még egy Windfury. Az utolsó két sebzést egy Inner Rage viszi be az egyik Axe Flingerbe lőve.

The Classic Switcheroo (Wild)

A kombóelemeket először olcsóbbítani kell Emperor Thaurissannal. Kirakunk két Flametongue Totemet, majd közéjük egy Wolfridert. Ezután jön egy Brann Bronzebeard, majd nyomunk két Crazed Alchemistet a Wolfriderre, ami 15-re emeli a sebzést a módosítók miatt, majd teszünk rá egy Windfury-t.

Show me a Miracle (Wild)

Kiteszünk egy Gadgetzan Auctioneert és két Radiant Elementalt, majd a nullás spellekkel kipörgetjük az egész deckünket, amíg ki nem jön a 2 Mind Blast, a 2 Holy Smite, illetve az Embrace the Shadow + 2 Flash Heal + 2 Light of the Naaru, ez pont 30 sebzés.

Jurassic Park OTK (Wild)

A kombóelemeket először olcsóbbítani kell Emperor Thaurissannal. Egy Ancestor's Call-lal kiteszünk egy Charged Devilsaurt, ütünk 7-et, majd rakunk rá 2 Acentral Spiritet és egy Reincarnate-et, ütünk még 21-et, majd még egy Reincarnate-tel még 7-et.

Four Snakes OTK (Wild)

A kombóelemeket először olcsóbbítani kell Emperor Thaurissannal, illetve ami igazán nehéz: szereznünk kell Priesttel egy Cobra Shotot. Kiteszünk egy Brann Bronzebeardet és egy Djinni of Zephyrs-t, akit Mirage Callerrel lemásolunk kétszer. Jön egy Bloodmage Thalnos és egy Velen's Chosen, majd lövünk egy Cobra Shotot a Mirage Callerünkbe 4x8-at sebezve.

Soklapos és elképesztően nehezen összehozható kombókról van szó, így kompetitív játékra teljesen alkalmatlanok - pláne úgy, hogy a nagy részük csak Wildban összehozható. Ettől függetlenül bízunk benne, hogy érdekesnek - vagy legalább viccesnek - találjátok őket.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!