SZERINTED Ők a legértékesebb játékosok 2017 első féléve alapján!

SZERINTED Ők a legértékesebb játékosok 2017 első féléve alapján!

A hét elején közzétett videónkban ismertettük, hogy lehetőségetek van szavazni az első félév eredményei alapján a legjobb játékosokra! Megtettétek, de még mennyien!

Több, mint 380 egyéni válasz érkezett arra vonatkozóan, hogy kit tartotok 2017 első féléve alapján a legértékesebb játékosnak, vagyis hogy kinek adnátok az MVP-t!

VIDEÓ: Szavazz, hogy ki legyen 2017 első felének legeredményesebb játékosa!

Természetesen ez továbbra is egy fantázia szavazás, tehát kizárólag az olvasóink preferenciái szerint dőlt el a végeredmény. A szabályok egyszerűek voltak, előzetesen kiválogattunk 25 játékost, a múlthavi TOP5 csapatból, és rájuk szavazhattatok! Az eredmény magáért beszél, megvannak a favoritok, lássuk is, hogy kik azok!

A többi 34,8 százalék a maradék 22 játékos között oszlott meg. Az jól látszik, hogy az olvasóink szavazatai alapján magasan kennyS nyert, majd mögötte Niko, s végül coldzera. Természetesen ez továbbra is egy fantázia szavazás, 2017 első féléve alapján, tehát kizárólag az olvasóink megérzése és egyéni véleménye alapján alakult ki ez a szubjektív lista.

Ha viszont a versenyek döntőiben nyújtott egyéni teljesítményeket néznénk, akkor coldzera vinné a prímet, hiszen Las Vegas-ban, Sydney-ben, és a cs_summit tornáján is ő bizonyult a legjobbnak! 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!