Új magyar CS:GO-csapat a láthatáron, íme a my.Revenge lineupja

Új magyar CS:GO-csapat a láthatáron, íme a my.Revenge lineupja

A Team HoP úgy ahogy van átigazolt a német szervezethez, mostantól az ő színeikben versenyeznek tovább.

A my.Revenge e.V. már egy ideje kacérkodik a magyar e-sporttal. A LoL csapatuk már többször is bizonyította, hogy minden magyar LAN-on számolni kell velük, és mostanában a külföldi versenyeken is kezdik bontogatni a szárnyukat. Ezen kívül van még egy félig profi magyar Hearthstone különítményük és egy női LoL csapatuk is, de egy játék még nagyon hiányzott a tarsolyból, ami a mai napon javításra került. A myRevenge e.V. ma este bejelentette, hogy egy teljesen magyar felállással Counter-Strike: Global Offensive csapatot indítanak. A hírt a csapat menedzsere, Bahil "yoda" Bence jelentette be a csapat Facebook oldalán.

"Boldogok vagyunk, hogy bejelenthetjük új csapatunkat, akik az eddigiekben a Team HoP színei alatt játszottak. Ez a csapat jelenleg Magyarország egyik legjobban teljesítő brigádja, és a HLTV ranglista 93. helyét foglalják el pillanatnyilag.
Azt gondolom, hogy ez az igazolás mind az ötös, mind a szervezet számára egy fontos előrelépést jelent, hiszen a srácok egy kiváló otthonra találnak itt, mi pedig azon dolgozunk, hogy a lehető legjobb hátteret tudjuk biztosítani nekik. És gondolataink szerint a munka a két fél között a legmagasabb minőségben fog zajlani.
Több különböző céllal is rendelkezünk ezzel a csapattal kapcsolatban, céljaink közé tartozik, hogy minél jobb helyezést foglaljunk el a HLTV ranglistáján, valamint szeretnénk több előkelő helyezést is bezsebelni mind offline mind online versenyekről. De mindenek előtt szeretnénk szervezetünk nevét ismét a nemzetközi Counter-Strike elitjében látni.
A közeljövővel kapcsolatban pedig, van egy pár verseny, ahol a csapat részt fog venni, de pontosabb információkkal csak később szolgálhatunk ezekkel kapcsolatban.
Szervezetünk reméli, hogy az együttműködés a jövőben a csapat és az organizáció között tökéletes lesz és csak a kemény munkára kell koncentrálnunk az elkövetkezendő időszakban, és hiszünk benne, hogy ez egy hosszú távú együttműködés lesz a két fél között."

A csapat tehát a Team HoP e-Sport Crew régi ötöse, ami pontosan így néz ki:

  • Homoki 'Aaron' Áron
  • Bárányos 'bzt' Renátó
  • Koncsok 'er9k' Erik
  • Nemes 'FIFI' Marcell
  • Birgány 'NOFEAR' Adrián

Én és az Esport1 teljes csapata, sok sikert kívánunk nekik, reméljük nemsokára láthatjuk azt, hogy egy magyar csapat minél magasabbra tör a HLTV ranglistáján.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!