Ad blocker, vagy nem ad blocker?

Ad blocker, vagy nem ad blocker?

Miért kapcsold ki az adblockert? A hirdetésektől nem kell félnetek, jó lesz! 

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk: közel egy év után (igen, július 8-án leszünk egy évesek, gondoltátok volna?) mi is felnőttünk és elértünk oda, hogy az online világ hirdetői felfigyeltek az oldalra. Nem kertelünk, ennek nagyon is örülünk, mivel ezzel a hírek folytonossága és a működésünk is biztosabbá válhat.

Azt talán nem kell ecsetelnünk, hogy ma egy hírportál bevételeinek jelentős része az oldalon elhelyezett hirdetésekből származik, ebből tartják fenn magukat kicsik, nagyok egyaránt. Mivel az Esport1-nél dolgozó munkatársaink is díjazás fejében tevékenykednek - hiszen hogy máshogy tudnánk napi 15-20 hírt kitermelni? - nekünk is szükségünk van arra, hogy ezek a hirdetések megjelenjenek az oldalon, ebből tudunk nektek hosszú távon még több e-sport hírt elhozni. Egyszerű képlet, nemde?

Természetesen arra fogunk törekedni a jövőben, hogy olyan hirdetőkkel és partnerekkel dolgozzunk, akik jó eséllyel érdekelnek titeket, kapcsolódnak az életetekhez. Azon leszünk, hogy a ti igényeitek alapján igyekezzünk kiszolgálni titeket hirdetésekkel is.

És akkor íme az üzenet:

Segítsétek a munkánkat , ha az Esport1-et böngészitek, kapcsoljátok ki az adblockert!

Köszönjük szépen! Az Esport1 csapata

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.