Igen lapos lett a Clash for Cash, elmaradt a revans

Gyors véget ért az ELEAGUE Clash for Cash showmeccse, mutatjuk az eredményeket és a legszebb pillanatokat!

Ma hajnalban ismét összecsapott az ELEAGUE Major döntőjének két sztárcsapata, a Virtus.pro és az Astralis! A 250 000 dolláros visszavágó viszont közel sem lett olyan zseniális és epikus összecsapás, mint azt szerettük volna.

250 000 dolláros show meccset játszik az Astralis és a Virtus.pro!

A rivalizálás újabb mérföldkőhöz érkezhet.

A szabályok egyszerűek voltak: Bo3; hagyományos vétó és játékszabályok; a győztes pedig 250 000 dollárral lesz gazdagabb, míg a vesztes üres kézzel távozik. Ráadásul a körítés érdekében a szervezők fogták a Major döntőt és azt az élményt és rivalizálást, ami akkor meg volt az Astralis és a Virtus.pro között.

A műsor elején több játékos is elmesélte, hogy mit élt át a döntő alatt, hogy mekkora show volt a két csapat közötti rivalizálás és hogy milyen jó is volt minden. Az egész persze marketing célokat szolgált, hiszen így lehetett a legjobban eladni azt, hogy idén ősszel érkezik az ELEAGUE 3. CS:GO szezonja és a TBS csinálja a legjobb versenyeket, mert a Major döntő is milyen volt. De az elmúlt félév történései már az elején rányomták a bélyeget az egészre, sajnos későn érkezett ez a visszavágó, mert azóta a két csapat között ég és föld lett a különbség.

Újra lesz CS:GO liga az ELEAGUE-en!

Szeptember elsején indul az újabb szezon.

Nuke (7:16)

A lengyelek elég keményen beindultak az első pályán, mindenkit meglepett a teljesítményük a pályán, ahol az Astralis eddig 9:3-as győzelmi mutatóval és magabiztos játékkal a világ legjobbjának számított. Gyors támadások, durva egyéni teljesítmények jellemezték a VP köreit. Nagyon okosan zárták ki a játékból a dánokat és összeszedett játékukkal terror oldalon, aminek meg is lett a gyümölcse: 9:6-os félidőt hoztak a gyengébb oldalon, így még nyugodtabban fordulhattak a következőre. Végül az Astralis nem tudott sokat hozzászólni itt sem, egyetlen kört hoztak a lengyel védők ellen, így 16:7-re nyert a VP.

Overpass (16:4)

Nagyon korán elfogyott a lendület a lengyelekből, az első félidőben 4 darab CT kört tudtak szállítani, amivel szerintem el is mondtam mindent a meccsről. Egy Astralis ellen ez nagyon kevés egy ilyen pályán, mint Overpass úgyhogy az első félidő megpecsételte a másodikat is: esélye nem volt a VP-nek kört hozni terror oldalon, így gyorsan lezárta a mérkőzést a dán csapat és 16:4-gyel egyenlíteni tudtak, jöhetett a harmadik, mindent eldöntő pálya, Mirage.

Mirage (16:3)

Ha Overpass egyoldalú volt, akkor Mirage-re már nem is tudom milyen jelzőt kellene aggatni, mert a dánok úgy darálták be a VP-t ismét, hogy Snax-en kívül senki sem kapott lehetőséget a szereplésre. Ő azonban legalább a saját becsületét tudta menteni, hiszen egy ACE clutchot is hozott a pályán! Ettől függetlenül a szoros küzdelem elmaradt és egy 12:3-as CT oldal után a dánok gyorsan be is fejezték ezt a pályát is.

Összegzés

Amilyen jól indult Nuke-on az összecsapás, pont annyira lett lapos a végére, hiszen egy szoros pályát sem játszottak. A legizgalmasabb rész egyértelműen Nuke első félideje volt, hála a szoros 9:6-os állásnak. Pedig Pasháék sokat ígérgették, hogy most megmutatják és bosszút állnak a Majorért, de ez a showmeccs közel sem volt ahhoz, amit TaZ gondolhatott tegnap "jó VP" alatt. A Majorre azért magához térhetne a lengyel csapat, mert ez oda nagyon kevés lesz, az Astralis klasszisokkal fölöttük áll jelen pillanatban.

Borítókép: ELEAGUE

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!