Hearthstone kiegészítőt készítettek random kulcsszavakból

Hearthstone kiegészítőt készítettek random kulcsszavakból

94 kártyából álló expanzió néhány lelkes játékostól egy érdekes módszerrel.

Az ötletelés mindig is népszerű volt a Hearthstone-közösségen belül: biztos sokan találkoztatok már egyedi laptervekkel, melyek egy-egy játékos elképzelései alapján készültek. Vannak azonban, akik továbbmennek és komplett kiegészítőket álmodnak meg: így készült a Project Generator, egy 94 lapból álló expanzió, melyet nagyjából egy tucatnyi játékos hozott össze hét hónap leforgása alatt.

De miért így hívják? Éppen ez a trükk az egészben, az alapötletet ugyanis a Maysick által programozott Prompt Generator adta. Ez lényegében egy Hearthstone-ra szabott randomgenerátor, amely különféle paraméterek megadását követően véletlenszerű kulcsszavakat és tulajdonságokat jelenít meg. Ezek adták végül a kiindulási pontot a lapokhoz.

A 94 egyedi kártyát itt nézhetitek meg, alattuk pedig olvashatjátok, hogy mik voltak azok a kulcsszavak, melyek alapján készültek. Egészen ötletes és kreatív darabokat is találni a lapok között - igaz, akad néhány OP példány is, de ez talán betudható annak, hogy amikor a csapat megkezdte a munkát, még teljesen más volt a lapkészlet, mint most.

Nektek melyik kártya tetszik a legjobban?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!