Újabb támadás a fogadóoldalak ellen! Ezúttal a CSesport.com járt rosszul!

Újabb támadás a fogadóoldalak ellen! Ezúttal a CSesport.com járt rosszul!

A Valve a CSGO Lounge után a második legnagyobb fogadóoldalon is letiltotta a kereskedelemért felelős botokat. Több ezer ember fegyverkinézete maradt bent az CSesport oldalán.

A fogadásban jártak olvasóink észrevehették, hogy közleményt adott ki a CSesport.com. Váratlanul lelőtték az cserékért felelős botokat, ami azt jelenti, hogy több ezren nem tudják a fegyverkinézeteiket kivenni az oldalról. Volt már hasonló akciója a Valve-nek, de akkor még időben ki tudták venni CSGO Lounge-ról az értékeiket az felhasználók. Az üzemeltetők próbálják orvosolni a problémát, illetve felvenni a kapcsolatot a support-tal.

Drasztikus lépésre szánta el magát a CSGO Lounge

A közleményben az is szerepel, hogy igyekeznek majd mindenkit kárpótolni az esetleges veszteségek miatt. Az oldalon maradt skinekkel természetesen továbbra is lehet fogadni, bár ezeket leghamarabb július harmadikán lehet majd lekérni, addigra tudják elintézni, hogy az új botok tradelni tudjanak (15 napos Steam Guard védelem miatt). 

Felvett néhány kérdést ez a hirtelen támadás a Valve részéről. A korábbi tisztogatásukat folytatják, vagy esetleg más állhat a háttérben? Természetesen folyamatosan monitorozzuk az esetet a friss fejleményekről pedig informálunk majd mindenkit!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!