Deadfox egyedül kevés volt a feltámadó Virtus.pro ellen az ACL-ben

Deadfox egyedül kevés volt a feltámadó Virtus.pro ellen az ACL-ben

Hiába lett DeadFox a meccs legjobbja, a HellRaisers kikapott a tornagyőztes Virtus.pro-tól.

A hétvégén rendezték Moszkvában az Adrenaline Cyber League nevű villámtornát, a mindössze kétnapos esemény ennek ellenére busás jutalommal, 100.000 dolláros összdíjazással kecsegtetett. A versenyre négy, orosz/ukrán kötődésű csapatot hívtak meg, a FlipSid3-ot, a Virus.pro-t, a NaVi-t és a DeadFox-ot foglalkoztató HellRaisers-t. A torna egyenes kieséses rendszerben zajlott, aminek a párosításában a Virtus.pro és a HellRaisers, illetve a NaVi és a FlipSid3 csapott össze.

Izgalmas hónapnak néznek elébe a CS:GO e-sport követői

dan1 | 17/06/12 13:16 Counter-Strike versenyekből eddig sem volt hiány és bár jön a nyár, a versenyek továbbra se állnak le! Hét izgalmas versenyt nézhetünk végig, ebből kettőn láthatunk majd magyar érdekeltséget, méghozzá Böröcz " DeadFox " Bence személyében. A négy régióból (EU, NA, CIS, ASIA) háromban már vége is a Minornak, Európában még csak most fog kezdődni.

Natus Vincere – FlipSid3 2:0 (16:6; Inferno 19:16)

A bajnokság a sztárokkal teletűzdelt NaVi és az utóbbi időben háttérbe szoruló FlipSid3 meccsével indult. Az első pályán, Nuke-on érvényesítette a papírformát a NaVi, akik mindössze hat kört hagytak a FlipSid3-nak. A második pálya, Inferno ennél egy kicsit szorosabbra sikeredett, ahol csak a hosszabbításban tudta érvényesíteni az akaratát a Natus Vincere. Megizzadtak a győzelemért, de végül bejutottak a döntőbe s1mple-ék.

Virtus.pro – HellRaisers 2:1 (Cache 13:16; Train 16:13; Mirage 16:11)

A torna második mérkőzésén a magyar érdekeltségű HellRaisers csapott össze a mostanában nagyon gyengén játszó Virtus.pro-val. A meccs jól kezdődött az európai mix szempontjából, hiszen Cache-en 16:13 arányban nyerni tudott a HR. A második pályán, Train-en nem sikerült ezt megismételni, ott a VP-nek sikerült 16:13-ra nyernie. Érdekesség, hogy a HellRaisers-ből egyedül DeadFox-nak sikerült 1.0 fölött teljesítenie, ő 1.47-el végzett a pályán. A döntő pálya Mirage volt, ami egyik csapatnak sem gyenge pályájája (sőt…). Végül a lengyeleknek jött ki jobban a lépés, ezzel ők mentek tovább a fináléba, hiába lett DeadFox a meccs embere (1.3-as értékeléssel).

Natus Vincere – Virtus.pro 1:2 (Nuke 2:16; Train 22:20; Mirage 8:16)

A torna döntőjében a előbbi meccsek győztesei találkoztak, a Natus Vincere és a feltámadó Virtus.pro. A Bo3 pályái Nuke, Train és Mirage voltak. A Virtus.pro a saját pályáján szó szerint átfutott a NaVi-n, akiknek mindössze két kört hagytak. A Natus Vincere kicsit összeszedte magát a saját mapjára, ahol csak a második hosszabbításban tudták kiharcolni a döntő pályát. A döntő pálya újra Mirage volt (ahogy a HR meccsen is). A NaVi ezen a pályán nem tanúsított túl nagy ellenállást, így a Virtus.pro 16:8-ra megverte őket, ezzel megszerezve az aranyérmet és a 65 ezer dolláros fődíjat.

Az ezüstérem 25.000 dollárt ért a Na'Vi-nak, a két harmadik helyezett 5-5 ezer dollárral lett gazdagabb.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!