Kibányászták az idén várható Overwatch pályákat?

Kibányászták az idén várható Overwatch pályákat?

Három mapet ígértek idénre - most könnyen lehet, hogy fény derült a maradék kettőre.

Az Overwatch fejlesztését vezénylő Jeff Kaplan tavasszal már beszélt néhány szót az idei terveikről, már ami a pályákat illeti: akkor elhangzott, hogy várhatóan három új map fog bekerülni a játékba az idei évben.

Három új map is várható idén az Overwatch-ban

Sőt, összesen még ennél is több, de más dolgokat is tervez a Blizzard.

Ezek közül a Horizon Lunar Colony már ismert, holnaptól indul a látogatás a holdra. De mi a helyzet a másik kettővel? Egy játékos nemrégiben elkezdett bányászni a map_source228 mappában és nagyon érdekes részletekre bukkant - konkrétan az alábbiakra:

  • hlc_cp (Horizon Lunar Colony)
  • maunganui_es (Maunganui)
  • utopea_c (Utopea)

A találgatást az indította be, hogy a három map közül az első ugyebár már ismert, így elviekben könnyen lehet, hogy a másik kettő az idei évre tervezett maradék két pálya lenne.

De mit takarhatnak a nevek? Maunganui a Mount Maunganuira utalhat, mely egy kisebb csúcs egy új-zélandi városban. Roadhog ebből az országból származik, így könnyen lehet, hogy az ő háttérsztorijához kapcsolódik majd. Az _es utótag pedig az Escortra utalhat. Az Utopea még egyértelműbb: innen származik Symmetra, így a Horizon Lunar Colony-hoz hasonlóan itt is kapcsolódhat majd háttérsztori az új maphez.

Mindez egyelőre még persze nem több találgatásnál, ám kiindulási pontnak megteszi - kíváncsian várjuk, hogy mennyi bizonyul igaznak a fentiekből!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!