Score Kindredről:

Score Kindredről: "Ő egy elrontott rework egyelőre."

Score egy rövid interjúban fejtette ki véleményét Kindred és Rek'Sai reworkjéről.

Az LCK-ban szereplő KT Rolsters csütörtökön 2-1-re elverte a Samsung Galaxy csapatát, a meccs után pedig Score mondta el, hogy szerinte miért lett öngól a Kindred rework, annak ellenére, hogy a Riot célja az volt, hogy visszahozzák valamelyest a metába az adc dzsungelest. 

Kindred, Rek'Sai és masszív Jhin buffok jöhetnek a következő patchekben!

Aioween | 17/06/07 09:00A két dzsungel karakter reworkje jó vérfrissíttés volt, de a Riot szerint nem elég, a bot lane-en eltűnt Jhin szintén buffokat kap nemsokára. Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy időszak a tavaszi szezonban, amikor Jhin szinte állandó szereplője volt az alsó ösvénynek, ám ezek az idők azóta elmúltak.

Score így jellemezte a két rework-öt: "Rek'Sai új ultimate képessége nagyon jó lett, csak a célpont túl könnyen ki tud térni egy menekülő spell használatával." Rek'Sai-al ellentétben, elmondása szerint Kindrednek hasznosabb képességei vannak, azonban az a sok nerf, amit a sebzésértékeire kapott öngóllá tették eddig a reworkot.

Score tapasztalatai alapján jelenleg a profi junglereknél először mindig Elise és Zac jön számításba, ha ez a két karakter nem elérhető akkor Gragas lehet a harmadik opció, mert ő "mindig egy jó karakter." 

Jómagam is kipróbáltam az új Kindredet, és véleményem szerint nagyon fun játékmenete lett. Sebzés tekintetében valóban nincs elszállva a karakter, azonban az, hogy a jelzők gyűjtögetésével most már növelhető az alap range egy hatalmas fun faktor a számára. 8 sikeres vadászat után Kindred range akkora lesz, mint Caitlyn-é, aki a legnagyobb alap range-el rendelkező karakter a játékban. Csöppet sem nevezném én se hyper jungler carrynek, de azok számára akik egy jót akarnak szórakozni mindenképp ajánlom.

Nektek mi a véleményetek a változtatásokról? Előnyére váltak a karaktereknek? 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!