Kikis és Amazing majomkodásba kezdenek

A megboldogult Fnatic Academy toposa és dzsungelese új csapatra leltek a Mysterious Monkeys berkein belül.

Szomorú történettel indult a nyári szezon a Fnatic Academy számára, ugyanis az őket felvásároló NiP mindenkit kivágott a csapatból és egy új lineuppal érkeztek az LCS-be. Ez nem biztos, hogy a legjobb döntés volt a csapat részéről, ugyanis jeleneg 0-4-ben állnak az A csoport legalján. Elmondásuk szerint a Fnatic Academy tagjai együtt szerették volna folytatni pályafutásukat de ez végül nem jött össze, a csapat pedig szétszéledt azóta. MrRalleZ épp a TSM-nél tryout-ol, Kikis és Amazing pedig a másik újonc gárdához, a Mysterious Monkeys-hoz igazolt.

MrRallez a TSM színeiben próbálna szerencsét

Nemrég még Koreában volt a Fnatic-al bootcampelni, viszont volt csapata az FNA megszűnt, így a tengeren túl próbál szerencsét a lövész.

Ez azért is vicces kicsit, mivel Amazing elég szókimondó volt, hogy elege van az lebecsülésből és hogy nem ismerik el. Nos, ha őszinték akarunk lenni, nem véletlenül játszik most inkább Broxah-val a Fnatic és ő sem véletlenül került az Academy csapatba, illetve a TSM-ből is távozott egy elég középszerű teljesítmény után. Elmondása szerint nem tervezett ebben a szezonban játszani, pont az előbb említett okok miatt.

Úgy látszik, hogy a karrierje, vagy legalább annak lehetősége valamivel fontosabb, mint az egoja, mivel tegnap már boldogan jelentette be, hogy szívesen játszik újra az LCS-ben.

Elég gyorsan megváltozott a véleménye, ami pedig Kikis-t illeti, ő is nagy örömmel tweetelt arról, hogy csatlakozik a majmokhoz és hogy minden tőle telhetőt megtesz, hogy visszatérjenek a régi kerékvágásba és nyerjenek meccseket. A csapatnak egyébként égetően nagy szüksége is lenne ezekre, ugyanis ők is az utolsó helyen vannak a B csoportban, szintén győzelem nélkül és 4 vereséggel.

Ez egyben azt is jelenti, hogy a két korábbi csapattagtól igen rövid időn belül megváltak, Lamabear és Jisu távozott a gárdából és az eddigi teljesítményük alapján kétséges, hogy egyhamar újra látni fogjuk őket az LCS színpadán, talán majd a Challenger Series-ben.

A két veterán érkezése mindenképp egy kis felüdülést adhat a csapatnak, kérdés, hogy ketten mire lesznek képesek és mennyire tudják majd gatyába rázni a többieket, valamint Amazingre is érdemes lesz figyelni, mert egykoron egy nagyon tehetséges játékos volt, de azt a tehetséget mintha a kényelem és a túlzott magabiztosság cserélte ki. Remélhetőleg tanult az eddigiekből és kicsit több alázattal fog hozzáállni újfent az LCS-hez.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!