Az H2k nem tudta a megfejtést erre: B_N K_NN_N

Az H2k nem tudta a megfejtést erre: B_N K_NN_N

A tavaszi szezon lényegében legegyoldalúbb playoff mérkőzését játszó Fnc és H2k újra összekerült egymással a nyári alapszakasz negyedik hetén.

A Spring Split során nagyon csúnyán kikapott az H2K a Fnatic-tól. Egy 3-0-s dózert kaptak, ez pedig nagy hatással volt az H2K évének további részére, mert nagyon sok rajongó elfelejtette, hogy milyen erős csapatról is van szó, és csak azzal a vereséggel törődtek. Valóban, röviden mondva egy vérfürdő volt az a mérkőzés. Most nemrég pedig ismételten összekerült egymással a két csapat, könnyen kitalálható melyik oldal volt a kevésbé boldog.

Két hete Rekkles érte el elsőként az EU LCS-ben az 1000 killt, nézzük kik segítették ebben leginkább

Európában elsőként érte el múlt héten az 1000. killjét Rekkles. Az évek során sokat változott a meta, lássuk melyik hős bizonyult a legjobbnak számára.

Fontos összecsapás volt ez közöttük, hisz mindkét gárda 3-1-re állt. A győztes csapat egy lépéssel közelebb került a vb-re való kijutáshoz. Sajnos, azonban ismételten megvalósult az, mint tavasszal. A Fnatic nagy fölénnyel átgyalogolt az H2K játékosain. 

Az első mérkőzés elég lassan indult be. Noha hamar meg lett a first blood a Fnatic javára, utána közel 10 percnyi farmolgatás következett néhány rajtaütéssel megfűszerezve. A Fnatic szépen építette az előnyét. Itt-ott egy gyilkosság, itt-ott egy torony, többnyire farm téren is ők vezettek, aztán végül a 17. perc során kialakult egy csapatharc, amit a Fnatic nagyon szépen játszott meg. Ez volt az a pont ahonnan az H2k-nek már nem volt esélye visszahozni a meccset, a Fnatic a nagyszerű őrszemjátékával magabiztosan kontrollálta a térképet, és 13 perccel később jól megérdemelt győzelmet arattak.

A második összecsapás is hasonlóan alakult mint az első. Ebben ugyan az H2K nagyon jól kezdett, az első 4 gyilkosság ő hozzájuk került, a Fnatic végül ismételten egy jó csapatharc során megölt 2 embert is, majd leszedték a Baront. Ezzel teljes mértékben visszatértek a játékba, nem volt többet hátrányuk, végül pedig egy második Baron elhozatalával ezt a game-t is alig fél óra alatt befejezték. Mondanunk sem kell, Rekkles még mindig piszok jó Kennen-el.

A Fnatic ezzel a győzelmével egy lépéssel közelebb került a világbajnoki szerepléshez.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!