Feltűntek az első PGL Major matrica pletykák!

Közeledik a Major, máris beindultak a matrica pletykák.

Egyre közelebb az idei év második Major versenye és egyre több hír és újdonság kerül elő ennek okán a rendezvényről. Most a matricákkal kapcsolatban indult be a találgatás, nézzük mit tudunk eddig!

Így lép új szintre a PGL Major közvetítése

tbr | 17/06/22 14:30 A PGL nagyon sokat tesz azért, hogy a közeledő krakkói Majorre a lehető legjobb élményt szállítsa majd. Ennek részeként újraértékelték az observer munka eddigi állását, hogy megpróbálják azt is újradefiniálni. Ez pedig olyan jól sikerült, hogy a Valve hozzáadta a GOTV-hez ötleteiket, így a Major fő kvalifikációs eseményén és a Majorön már rendszer szinten támogassa munkájukat a játék.

Már beszámoltunk róla, hogy új HUD-ot hegesztettek össze a PGL-esek, amit a Minorok alatt már láthattunk. Aztán ott volt a közvetítések minőségére létrehozott Oracle Observing is. Ez mind szép és jó, de a hatalmas piaci forgalmat generáló matricákról még nem esett szó, eddig. Szerencsére megérkezett az első fecske, ugyanis a BIG játékosa, keev kérdezősködött Twitteren, hogy valakinek van-e ötlete matricához, mert a PGL már a főkvalifikációra kéri mindenkitől az aláírását!

Na már most, ezzel be is indult a találgatás: miért kérnek a főkvalifikációig mindenkitől matricát? Több ötlet is felmerült a redditezők körében, ezekből szemléztünk. Az egyik szerint a PGL készül ismét valami boszorkánysággal és már a Major főkvalifikációján felhasználnák ezeket valamilyen formában! Aztán erre érkeztek találgatások, hogy a játékosok szokásos névmegjelenítése helyett a matrica aláírások kerülnének a HUD-ra, ami valljuk be remek ötlet! Vagy ami még durvább lenne, ám ezzel együtt nagyon valószínűtlen is, hogy a Major főkvalifikáción résztvevő csapatok is kapnak matricát, melyeket azon a héten nyithatunk majd, mint a szokásos Major matricákat.

Készítsd a pénztárcát: ma este jönnek a DeadFox matricák!

Ma estétől lehet megvásárolni az ELEAGUE Major matricáit.

Viszont érdemes belegondolni abba a reálisabb véleménybe is, mely nagy eséllyel a valóság: a matricákat egy hónap múlva kell kiadni és az előző Majoröknél is hasonló volt az első matrica pletykák és a kiadás közti időintervallum. Azonban az ELEAGUE Majorrrel ellentétben most van egy kis bökkenő: nincs egy hónap a főkvali és a Major között, csak két hét! Ez pedig csak sietteti a szervezőket, szóval jobb híján már most kérniük KELL az aláírásokat, hiszen a jó szokások szerint a Major előtt kb. 10 nappal meg szoktak jelenni. Meg az is jó lenne, ha ezúttal JW nem akarna olyat beadni, amire 2Pac nevét írja fel, mert akkor borul a menetrend ismét.

Végre megjöttek a Major matricák!

A vártnál is szebb kinézettel érkezett az ELEAGUE 2017 matrica felhozatala!

Önmagában tehát inkább egy szükséges lépésről van szó, de érdemes lenne fontolóra venni az előbb említett ötleteket is, mert nem hülyeség. A főkvalifikáció idejére már minden aláírás és matrica készen áll majd, ráadásul biztosan lesz 8 olyan csapat, ami kiesik, de mégis le kell adja saját szignóját, mert nem lehet tudni, hogy kik jutnak tovább a 8 legenda mellé kihívóként. Mivel a főkvalifikáció szereplői közül 8 csapatnak végig kellett küzdenie magát a teljes selejtezőn és több, mint valószínű, hogy nem mindegyikük jut tovább, ezért egy szép gesztus lenne, ha minimum ők, de akár rajongóik kapnának az ő nevükkel ellátott matricákat. Amúgy is, kár lenne veszni hagyni azokat a "fölösleges" matricákat, mert ha nem is minden idők legkelendőbb darabjai lennének, de emléknek azért szépek!

Borítókép: imgur.com (csak illusztráció!)

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!