FIFA17 VB: Tunézia ellen javíthatunk a második fordulóban!

FIFA17 VB: Tunézia ellen javíthatunk a második fordulóban!

Tunézia már ismerős számunkra, de jobb az elővigyázatosság! A továbbjutás szempontjából minden pontra szükségünk van!

Második csoportmérkőzésére készül a Magyar FVPA Válogatott az idei világbajnokság D jelű kvartettjében! Az első fordulós zakót, amelyet Belgiumtól szenvedtünk el, jobb ha gyorsan elfelejtjük. A hatalmas pofon még idejében felébreszthetett minket és bizony szükségünk is lesz az erőnkre, mert egyelőre a csoport utolsó helyén állunk.

A D csoport az 1. forduló után:

# Csapat Pts P W D L GD
1 Belgium 10 4 3 1 0 7
2 Hollandia 4 4 1 1 2 -3
3 Tunézia 3 2 1 0 1 2
4 MAGYARORSZÁG 0 2 0 0 2 -6

(Pts=Pontszám, P=lejátszott mérkőzés, W=győzelem, D=döntetlen, L=vereség, GD=gól differencia)

A többi csoportot ITT találjátok.

Az igazság az, hogy az előző fordulóban elszenvedett vereség is csalóka, hiszen két, teljesen más kezdő 11 futott ki a pályára. Az első meccs rendkívül szorosra, míg a második annál gyatrábbra sikerült. Ezt a kettősséget kell leküzdenie a válogatottnak és megfontoltabban összeállítani a csapatot. Tunézia ellen a selejtezőben kettős győzelmet arattunk, hazai 4-1 mellett 1-0-ára nyertünk idegenben. A helyzet tehát adott, ha tovább akarunk jutni, akkor nálunk egy gyengébb csapatot kellene megint oda-vissza megvernünk.

Afrikai ország ellenére rendkívül aktív ellenfelünk a nemzetközi mezőnyben. 3. helyen végeztek az afrikai és ázsiai Arany-kupán, a januári nemzetek kupáján a B csoportban a 4. helyen zártak, míg a nyári vb selejtezőjében a 10. helyet szerezték meg. Meglepetésre képesek lehetnek, Hollandia ellen nagy arányú, 3-0-ás győzelmet arattak, igaz a második meccsen 2-1re kikaptak.

A 6 pont tehát a továbbjutás szempontjából nagyon fontos lenne, a második hely jó pozíciót jelentene a harmadik forduló előtt.

Ma este 22:30-tól az esport1 facebook oldalán élőben tekinthetitek meg a Magyarország - Tunézia összecsapást!

Szerintetek képes a magyar válogatott megint a kettős győzelemre?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!