Ma eldől, hogy továbbjut-e tomzeY és a Hammers Esports

Észak-amerikai OW Contenders beharangozó.

Ma este 10 órától, megkezdődnek az észak-amerikai Overwatch Contenders csoportkör visszavágói. Európa tegnap már végzett, a rájátszásba továbbjutó csapatok listáját az alábbi cikkünkben tudjátok megnézni.

Itt vannak az EU contenders továbbjutói

Megvannak a továbbjutók, az OW Contenders EU csoportköréből.

A tengerentúli Overwatch szféra az elmúlt fél évben igen csak megerősödött. A rendszeres, kisebb-nagyobb tornák és a befektetések mennyisége miatt elkezdtek koreai és európai játékosok beszivárogni a szervezetek közé. A népszerű Twitch chat spam, miszerint Overwatch-ban EU>NA már nem érvényes, amit bizonyít a múltheti csoportkörök eredményei is.
ow contenders na group stage

Egyértelműen látszik, hogy a nagy nevű szervezetek egyáltalán nem szerepeltek jól az első körben, ezzel teret engedve a szinte ismeretlen újoncoknak is. Sajnálatunkra a magyar játékossal, tomzeY-val erősítő Hammers Esports is 0-3-0 mérleggel várja a folytatást. Továbbjutásukhoz kisebb csoda szükséges, mivel kiütéssel kellene győzedelmeskedniük ellenfeleik felett.

A közvetítésen ismételten csak 4 mérkőzésnek lehetünk szemtanúi, ma éjjel 1 órától

  • 01:00-  Detroit Renegades vs Kungarna
  • 02:30 - Toronto Esports vs Envision
  • 04:15 - Yikes! vs FNRGFE
  • 05:45 - CLG vs Team Liquid

A műsor vezetésről továbbra is Alex "Gillfrost" ,aka "Left Guy"  gondoskodik, a kommentátorok pedig James "Jamerson" Lee, Jason Kaplan, és Andrew "ZP" Rush lesznek.

Élő videó megtekintése innen: OverwatchContenders – www.twitch.tv

tomzeY és csapata előtt tehát lehetetlen küldetés áll, ráadásul csak egy eredményjelzőn tudjuk követni az aktuális eredményüket.
Érdekességként itt egy rövid videó arról, milyen utat jár be a magyar kiválóság munkába menet:

Szurkoljunk együtt nekik, hogy minél jobb helyezést érhessenek el!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

 

Kövess Minket!