WoT - 3v3 Kabaré bajnokság

WoT - 3v3 Kabaré bajnokság

Unalmas csaták és kabaré filmekbe illő bakiparádé jellemezte a World of Tanks 3v3 bajnokságát.

A hétvége nemcsak a bónuszokról és kedvezményekről szólt, hanem a WGL mini 3v3 bajnokságáról is, aminek offline döntőjét Bovingtonban, a Tankfesten rendezték meg.

A döntőbe a következő 4 csapat kvalifikálta magát:

  • GoHard
  • Pay2Win
  • Notorious
  • JACK DANIELS CLASSIC

Az elődöntő első mérkőzése a GoHard és a Pay2Win összecsapásával indult és gyors GoHard győzelemmel zárult, míg a másik ágon a Notorious hasonló könnyedséggel vette az akadályokat. A döntőt tehát a GoHard játszotta a Notorious ellen, ami örök emlék marad.


A képen balról jobbra: CarryBarry, ANIALLATOR és Skarium látható. CarryBarry arckifejezése mindent elárul a csaták minőségéről.

Mégis miért volt ilyen katasztrofális a döntő?

A GoHard jött, látott és győzött. Gyakorlatilag az ellenfeleik hozzá sem tudtak szagolni a csatákhoz, mindössze estek-keltek előttük... szó szerint.

Kínos utolsó percek

A díjátadó pedig végképp feltette az i-re a pontot, ugyanis ilyen kínosan még egy WoT verseny sem zárult, ami elsősorban az unalmas és egyoldalú meccseknek, valamint a résztvevő csapatok amatőr hozzáállásának köszönhető.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.