Fnatic AMA, Rekkles: "ha álomcsapatot kéne összeraknom, akkor Vizicsacsit, Jankos-t, Febivent & Hylissang-ot választanám"

A népszerű európai LoL csapat, a Fnatic tegnap egy AMA (Ask Me Anything) keretein belül válaszolt a rajongók kérdéseire.

Az AMA szokásaihoz tartva magukat nem volt semmilyen megkötés a témákra vonatkozóan, bármiről szabadon kérdezhették a csapatot, vagy külön-külön a játékosokat. Rengeteg mindenről érdeklődtek az emberek, a Fnatic pedig olyan dolgokat is elmesélt, amiket nehéz elhinni. Ti el tudjátok képzelni Rekkles-t, ahogy önfeledten trambulinozik? Néhány kérdést, amit érdekesnek tartottunk most kiemelünk nektek. 

Ocelote, ha úgy alakulna, vinné Vizicsacsit a G2-ba - AMA

A G2 tulajdonosa AMA (Ask Me Anything) keretein belül válaszolt megannyi érdekes kérdésre.

Melyik volt a legemlékezetesebb győzelem a Fnatic történelmében?

Rengeteg szép győzelmünk volt, de xPeke backdoor-ját emelnénk ki az SK Gaming ellen. Idén a legszebb győzelmünk pedig az lesz, amikor elverjük az SKT-t a vb döntőben. 

Quaye-hez szóló kérdés - Mit gondolsz az e-sport lesz valaha olyan nagy, mint a tradicionális sportok, és meddig fog tartani, mire ezt eléri?

Őszintén szólva ebben már nem vagyok olyan biztos. Ha két évvel ezelőtt kérdezed ezt meg, egész biztosan azt mondom, hogy igen, 100%, hogy lesz olyan nagy. Most már viszont a nézettség valamivel csökkent, a hype se akkora, mint rég. De így is rengeteg tradicionális sportnál nagyobb az e-sport, és a jövőben biztos, hogy szerepel.

Melyik az a karakter, akivel szeretnél játszani, csak nem igazán fekszik neki a kompetitív meta?

Quaye: Diana.

Rekkles: Vayne.

Caps: Yasuo, csak a csapatom nem hagyja, hogy játsszak vele. :(

Rekkles-hez szóló kérdés - Kennen a kedvenc vagy a legjobb ADC-d? Nem unod még, hogy folyton vele játszol?

A legjobb. De, nagyon is, de a győzelem az győzelem.

Rekkles-hez szóló kérdés - Állítottál össze valaha saját csapatot? Ha most kéne, mely játékosokat akarnád mindenképp magad mellé?

Nem állítottam még össze csapatot. Vizicsacsi, Jankos, Febiven & Hylissang.

Hogyan ünnepelnétek meg a 2017-es vb győzelmeteket?

24 órás streammel. ;)

Van olyan vicces sztoritok, amit szívesen megosztanátok az emberekkel?

Impress: Sajnáljuk, de nem válaszolunk minden kérdésre, mi nem szeretjük a szórakozást.

Viccen kívül, múlt hétvégén trambulin parkba voltunk és zseniális volt. :D Beugorhattál habos részekre is, és elhagytam a zoknimat. Nem lett meg sehol :/ Broxah megpróbálta előhozni az igazi, "Ninja Warrior" énjét, de az izmok hiánya miatt mindig a matracokon végezte. :D

Megtudhattuk, hogy nem Ocelote az egyetlen ember, aki szívesen vinné Csacsit a csapatába, továbbá, hogy a komoly munka mellett a Fnatic lazítani is nagyon tud, Rekkles pedig még egy jó darabig nem fogja elfelejteni azt a Kennen-t. Ideje lenne megfejteni a csapatoknak ezt a rejtvényt: B_N K_NN_N 

A teljes AMA-t ide kattintva olvashatjátok el.

A borítókép forrása: flickr.com

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!