Hegeszti a Lethality-t a Riot Games

Hegeszti a Lethality-t a Riot Games

Riott Meddler egy újabb adag tervet osztott meg a nagyközönséggel, most a Lethality tárgyakba szeretnének ismét életet lehelni.

Mindannyian tudjuk miért jó, vagy miért nem jó a Lethality. A Lethality itemek fénykorukban nem csak assassin hősökön, hanem néhány adc-n is jól szuperáltak. Egy Lethality-s Miss Fortune ultit ember legyen a talpán, aki végig áll, vagy egy Lethalitys-s maxra stack-elt Jhin Q-t. Instant fél hp. Azonban nerfek jöttek-mentek, ezek az tárgyak visszaszorultak, és újfent csak az assassinok használták. Most a Riot azonban kicsit áttervezi őket. Elvesznek némi mozgékonyságot belőlük, cserébe azonban még több burst sebzést fognak adni.

Riot Meddler beszámolt pár újdonságról, amit a közeljövőben szeretnének bevezetni

Riot Meddler a napokban készített számunkra egy kis összefoglalót arról, hogy a közeljövőben mikre számíthatunk a Riot részéről, mint fejlesztés.

Serated és Poacher's Dirk

Eltávolítjuk a harcon kívüli mozgási sebességet róla, cserébe viszont kap egy passzívot. Egy nagy minion, szörny, vagy hős megölése után a tárgy tulajdonosa plusz 50 bónusz sebzést kap hősök ellen a következőleg elhasznált sebző képességére.

Ez lassítani fogja a dzsungeles haladását, ám az az 50 sebzés a korai gankeknél rengeteget számít, főleg, hogy az adc-k 450-500 életerővel kezdik meg harcukat. Ez sok dzsungeles számára ösztönzően hathat, hogy igyekezzenek minél hamarabb segíteni a társaiknak.

Duskblade of Draktharr

Nem ad többet harcon kívüli mozgási sebességet, az alaptámadással érvényesíthető plusz sebzése pedig fix összeg lesz, de cserébe töltési idő csökkentést is fog adni, a Nightstalker passzív pedig gyorsabban fog bekapcsolni. 

Hányszor volt az, hogy nekiestünk az ellenfélnek, nem tudtuk azonnal kitörölni, viszont a Nighstalker elvitte volna, ám a passzív érvényesülése alatt még odaért hozzá a support, akitől pajzsot kapott, így túlélte. Rengetegszer, mindenkinek ismerős ez a helyzet, ezekkel a változtatásokkal ilyen majd ritkábban fordul elő. 

Youmuu's Ghostblade

Több harcon kívüli mozgási sebességet ad, ám kevesebb AD-t.

Ez igazából elsősorban az adc-knek kedvezhet, főleg az olyan immobilisoknak, mint Jhin vagy MF. Persze jó az assasinoknak is, igazából a mozgási sebesség mindenkinek jól jön, de mégis csak az adc-k azok, akik hamar porladnak, és ha gyorsan el kell tűnni a lane-ről, mert érkezik az ellenfél dózere, mindenképp hasznos ez számukra. 

Black Cleaver

Tesztelnek egy módszert, ami lehetővé teszi a gyorsabb jelzőgyűjtést.

Ezt annak érdekében csinálják, hogy ne legyen akkora különbség a hősök Black Cleaver kihasználásában. Vannak hősök akik képességeikből fakadóan hamarabb elérhetik a maximális jelzőszámot, mint mások, például Corki az E képességével, vagy Renekton egy erősített W-vel, és ezt szeretnék egyensúlyba hozni.

Természetesen, mint minden tervben lévő dolog esetében most is érvényes az, hogy ezek az adatok bármikor módosulnak, vagy vissza is vonhatják őket, még semmit ne vegyetek készpénznek, pusztán egy röpke betekintés a Riot rövidtávú terveibe.

Mit gondoltok a változtatásokról? Ismét beköszönthet a Lethality meta?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!