Megvannak a továbbjutók az észak-amerikai OW Contenders-en is

Megvannak a továbbjutók az észak-amerikai OW Contenders-en is

tomzeY-nak sajnos most nem jött össze, mutatjuk az eredményeket.

Ma reggel, nagy meglepetésekkel ért véget az észak-amerikai Overwacth Contenders nulladik szezonjának csoportköre. Az európai beszámolónkat az alábbi cikkben tudjátok megtekinteni.

Itt vannak az EU contenders továbbjutói

Megvannak a továbbjutók, az OW Contenders EU csoportköréből.


Ahogy mi is megjósoltuk, nagyon erős és szoros mérkőzéseket játszottak a csapatok. A tét nem csak a rájátszásba való bejutás, hanem az Overwatch Contenders első szezonjába való kvalifikáció is volt. Hatalmas bánatunkra, a magyar játékossal tomzeY-val pályára lépő Hammers Esports elég rosszul teljesített a két hétvége során, 0-5-1 győzelem-vereség-döntetlen mérleggel utolsó helyen végeztek a csoportjukban.

A továbbjutók tehát a következők:
ow na contenders final group stage
A további csalódásokat a nemrég eltiltási botrányba keveredett Selfless, a koreai játékosokkal erősítő Cloud9 és a frissen újra szerveződött Tempo Storm gárdája nyújtotta. Érdekesség egyébként, hogy a Cloud9 csapata pontegyenlőség miatt játszott még egy mindent eldöntő Oasis Bo3-at a Kungarna ellen, amiből végül az utóbbi került ki győztesen.

Az esemény szervezői nem tétlenkedtek a közvetítés végén sem, ugyanis az utolsó mérkőzést követően rögtön megosztották velünk a rájátszás sorsolását.
ow na contenders playoffs bracket
Az ágrajz alapján igencsak minőségi mérkőzések várnak ránk Július 2-án vasárnap. A felső mérkőzések favoritjai az örök rivális Immortals és LG Evil, viszont a nemrég újraszerveződött FaZe és a szerencsével továbbjutott Kungarna is okozhat meglepetéseket. Alul valamivel egyértelműbb a helyzet, mivel a Detroid Renegades kiváló formában van, a Team Liquid pedig hétről hétre erősödő tendenciát mutat.

Végezetül, ismét összeszedtünk számotokra néhány vicces pillanatot a tegnap közvetítésből. Jó szórakozást hozzá!

Bastion vs Bastion

Top ten anime battles

Top ten anime battles - Clipped by rortiz02

Widow carry vol2

j3sus widow

j3sus widow - Clipped by xBaderi

Halálpontos Ana gránát

AMAZING NADE

AMAZING NADE - Clipped by Naisaru

A hétvégére tehát ne tervezzetek más programot, folytatódik ugyanis az Overwatch Contenders mindkét régióban.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!