"A balance megítélése sokkal fontosabb, mint maga a változtatás"-Jeff Kaplan

A játék vezető fejlesztője, fórumon reagált egy esetleges Tracer nerf ötletre.

Az Overwatch kapcsán folyamatos téma a fórumozók és játékosok körében a hősök megfelelő balanszolása. A Blizzard folyamatos patch-ekel törekszik minden igényt kielégíteni, néha azonban az ő kezük is megszalad.

Részletes nerf utáni Roadhog guide

A jövőre való tekintettel, itt van pár jó tanács.

Most a battle.net hivatalos Overwatch fórumán, Tracer miatt került elő a nerf-buff téma. Néhányan úgy gondolják ugyanis, hogy a jelenlegi dive meta-ban túl nagy szerepe van és a karaktert sem érintette semmilyen durva változtatás a kiadás óta. 

A kérdést nem más, mint a játék vezető fejlesztője, Jeff Kaplan válaszolta meg a fórumokon. Elmondása alapján a hősök változtatásai leginkább a többi karakterre vannak hatással. Pár hónapja például Reinhardt kötelező pick volt minden játékban, az Ana nerfnek köszönhetően azonban változott a meta és manapság már Winston és D.Va az, aki a tank szerepkörben igazán népszerű.

Vissza kanyarodva Tracer-hez, Jeff és csapata úgy ítéli meg, hogy a karakter nem igényel semmiféle változtatást, ugyanis akár csak a fent említett hősök esetében, őt is a többi karakter, a jelenlegi meta és maga a játékos teszi erőssé. A mobilitása és flank-er képessége miatt tűnhet csupán gyengének mellette a többi hős, de ez idővel változhat.
A teljes bejegyzést és Jeff válaszát ITT tudjátok megtekinteni.

Végezetül mutatjuk, hogyan is bánik egy profi játékos Tracer-el. A videó angol nyelvű feliratot is tartalmaz, jó tanulást és szórakozást!

Ti mit gondoltok? Szerintetek is szükséges egy nerf a karakterre?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


 

Kövess Minket!