9 érdekes videó az ECS-ről

9 érdekes videó az ECS-ről

Az ECS döntője alatt több érdekes videót is kaptunk a szervezőktől, ezeket szedtük most össze egy cikkbe.

Kaptunk néhány szórakoztató és érdekes videót is az ECS közvetítések alatt, melyeket mindenképp érdemes megnézni ha rendelkeztek minimális angol tudással!

Az év meccsét nyerte meg az SK Londonban!

tbr | 17/06/26 16:46 Tegnap este lezajlott az ECS döntő, mely az idei év legizgalmasabb meccse lett! De ne rohanjunk ennyire előre, nézzük meg, hogy mi történt az SK vs FaZe meccsen! Az este 9 órakor induló nagy döntőt hatalmas várakozás előzte meg.

Az első videóban azt nézhetitek meg, hogy két kommentátor - James "JZFB" Bardolph és Daniel "ddk" Kapadia - és Pala "Mantrousse" Gilroy Sen elvisz túrázni néhány nézőt London városába. Igazán tanulságos túra volt, mert megtudtuk, hogy a Trafalgar tér egy tér és azt, hogy egyik kör alakú IMAX kör alakú. Igazából nem is értem, hogy tudtunk ilyen tudásanyag nélkül élni eddig, szerencsére most már nem is kell:

A szervezők készítettek egy igen érdekes kisfilmet a kommentátorokról "The Casters" címmel. A lényeg röviden annyi, hogy Pala szeretne kommentátor lenni és felkeresi Jamest és ddk-t, hogy segítsenek neki:

Egy picit komolyabb vizekre evezünk a következő videóval. Ez pontosan az, aminek tűnik: Finn "Karrigan" Andersen édesapja adott interjút Palának, melyben olyan dolgokról beszélnek, mint a tanulás, az e-sport, a rendezvény és egy szülő felelőssége, ha gyermeke e-sportoló szeretne lenni:

A verseny egyik fénypontja volt, amikor felkérték FalleN-t és Coldzerát, hogy vágják le egy néző haját. A reakciók és a brazilok munkája valami elképesztő. Ezt a frizurát pedig biztosan felismerik sokan a videó végén:

Viszont a személyes kedvencem egyértelműen ez volt. A TAZEIT.com reklám spotból sokan tanulhatnának, hogyan kell szórakoztató és figyelemfelkeltő reklámfilmet készíteni egy e-sport szolgáltatáshoz. Hatalmas meme parádé a videó, érdemes lecsekkolni:

A következő már kevésbé szól a szórakozásról. Itt négy FPL (FaceIT Pro League) játékos meséli el a történetét:

Ha kíváncsiak vagytok, hogy a profik kit tartanak a legjobbnak egymás közül, akkor ebben a videóból kiderül:

Egy Counter-Strike: Global Offensive kvíz bárkit megizzaszthat, ha a megfelelő nehézségű kérdéséket tesszük fel. Így történt ez apEX-szel is:

Az utolsó videóban egy összeállítást láthatunk a londoni hétvégéről, mellyel megköszönik a szervezők a nézőknek, hogy követték az év eddigi legjobb versenyét. Beletették a legjobb játékon kívüli pillanatokat, remek és igényes zenés montázs:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!