Dota 2 Ranked: Hol a határ? Egy játékos már több mint 10000 MMR-el rendelkezik!

Dota 2 Ranked: Hol a határ? Egy játékos már több mint 10000 MMR-el rendelkezik!

Most már a 10000 sem álom, egy fülöp-szigeteki átlépte a bűvös határt.

Mi lehet a cél ha az ember leül Dotázni? A legjobb csapatban szeretne játszani, Internationalt akar egy napon nyerni, elütni az időt a barátokkal vagy éppen a legmagasabb mmr szintet elérni. Rengeteg játékosnak ez nagyon sokat jelent, egyesek szerint egyértelműen megmutatja, hogy ki mennyire skill-es, mások azonban csak egy számot látnak vagy nem törődnek vele. 2011-es megjelenése óta most először sikerült átlépni a 10000-es álomhatárt.

Philippines Abed 'Abed' Azel L. Yusop a Digital Chaos játékosának sikerült ez először.

Az elmúlt napokban már igen közel járt, végül június 25-én egy 19 perces Queen of Pain-es meccsel sikerrel járt. Az utolsó 14 mérkőzéséből mindössze egyet veszített el! Nagy volt a verseny a profik között, többen is pályáztak erre a dicső momentumra. Többek között az iG.Vitality-ből Zhang 'Paparazi' Chengjun, a Team Secret-ből Zheng 'MidOne' Yeik Nai és természetesen a tavaly a 9000-et elsőként átlépő Liquid-es Amer 'Miracle-' Al-Barkawi. A mid-es játékosnak az öröme egyelőre nem lehet tartós, ugyanis az Észak-Amerikai TI7 selejtezőben is bizonyítania kell rátermettségét, sokan tőle is várják, hogy kijuttatja Seattle-be csapatát.

Szerinted tényleg ennyire jó játékos vagy az MMR az nem számít? Ki lesz a következő aki esetleg a 11000-et is meghódítja?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!