A nézők kezébe adta a játék irányítását a banánokról is ismert játékos

A nézők kezébe adta a játék irányítását a banánokról is ismert játékos

Ez srác már sok mindent kipróbált, Wukongozott banánokkal, Trynda-zott Xbox controllerrel, most pedig a Twitch chat kezébe adta az irányítást.

Vandiril mellett vannak még olyan YouTube-osok, akik elég kreatív és egyedi tartalommal képesek készülni, olyannyira, hogy ezek már szinte összenőttek a neveikkel. Vandiril esetében a bugok és egyéb játékon belüli glitch-ek, hibák keresése mondhatni az ő specialitása. Más is bepróbálkozhatna ezzel, de nagy valószínűséggel azonnal a Vandiril copy jelzővel illetnék. RossBoomsocks neve talán egy fokkal kevésbé ismert, de ha eddig nem hallottatok róla, akkor pont itt az ideje.

Billentyűzet LoL-hoz? Minek, ha van BANÁN!

Egy Youtuber új szintre emelte a gameplay-t. Esport, kicsit másképp!

Ő kicsit más üzletben utazik, mint Vandiril. Az ő specialitása az, hogy kreatívabbnál-kreatívabb módon játsszon. Mint a fenti cikkben is látható, képes volt banánokba érzékelőket építeni és azokat használni billentyűzetként, de ez csak egy ötlet a sok közül. Sonázott már Guitar Hero gitárral is, Bardozott xilofonon, vagy éppen Twisted Fate-tel játszott hangirányítás mellett. A lehetőségek szinte végtelenek és mindig próbálja a hős koncepcióját is figyelembe venni az irányítási metódus megválasztásánál.

Ezúttal nem egy konkrét hős mellett döntött, több meccset is lejátszott nézői segítségével. Egy bot segítségével a chat-re beírt parancsokat egy program átemelte billentyűparancsokként a játékba. Az egeret ő mozgatta, azt azért nehéz lett volna megoldani, de minden egyes billentyűparancsot, kezdve a Flash-től, a hazatéréstől, vagy éppen a képességek használatáig a nézők döntöttek el. Ez így elsőre nem tűnik annyira kaotikusnak, de ha belegondolunk, hogy akár csak 100 aktív csetelő van, ami folyamatosan pörög, máris láthatjuk, hogy mitől lesz az egész kifejezetten bonyolult és persze vicces is. Szerencsét próbált először Blitzcrankkel, de a kötelező Yasuo meccs sem maradhatott el és persze Riven is megjelenik a képernyőn. Ezek után Udyr kissé csalásnak tűnhet, nála azért nem lehet olyan látványosan nagyokat hibázni, nem úgy, mint Katarinával, akinek az irányítása még egymagunkban sem mindig a legegyszerűbb.

Volt egy nagyon érdekes komment is a videó alatt, miszerint egy olyan meccset kéne összehozni, ahol 10 játékos játszik egymás ellen és mindenkit a saját nézői irányítanak hasonló módon. Kicsit olyan lenne ez, mint az All-Star gálán lévő tandem mód, ahol egyszerre két játékos irányított egy karaktert, csak nyilván sokkal több káosszal. Az úriember csatornáját és azon belül is az ilyen furcsa megoldásokat ebben a lejátszási listában találjátok. 

Azt azért a videó elején elmondja, hogy egyeztetett előre egy Riot-os ismerősével és hogy senki ne szenvedjen hátrányt az ő és nézői szórakozása miatt, egy custom játékban próbálták ki, ahol mindenki tisztában volt azzal, hogy mi is várható. Technikailag egyébként ez scriptnek minősül, de mivel ezzel semmilyen előnyhöz nem jut, a Riot úgymond beleegyezett az egészbe, így bantól nem kellett tartania.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.