Ha nyár, akkor Call of Duty – indul a Days of Summer esemény

Ha nyár, akkor Call of Duty – indul a Days of Summer esemény

Az első hivatalos nyári event elkezdődött az utolsó három Call of Duty játékban.

A Days of Summer nevezetű esemény a következő hetekbe zajlik majd, pontosabban a mai naptól kezdve egészen augusztus 1-ig. A legutolsó három Call of Duty játékban, az Infinite Warfare-ben, Modern Warfare Remastered-ben, azonban a Black Ops 3 játékosok csak két hét múlva csobbanhatnak bele az eseménybe.

Az Infinite Warfare játékosok számára a nyári esemény számos új dolgot tartogat. Lehetőségük van játszani az eddigi DLC-s mapon, amely nem más mint a Turista. Illetve a rajongók számára elérhetőek lesznek a Days of Summer témájú supply droppok, amelyeket heti kétszer ingyen is kaphatnak. Persze akik nem akarnak várni rájuk, megvehetik a játékbeli pénzért vagy CoD pontokból.

A Modern Warfare Remastered játékosok sem maradnak ki a mókából, számukra is tartogat új dolgokat az esemény. A játékosok kedvenc mapját Bog-ot is átalakították igazi nyári pályává. A map mellé társul egy új játékmód is, a Beachcomper Prop Hunt, ami egy strandos témájú bújócska. Hasonlóan az Infinite Warfare-hez a játékosok itt is kapnak ingyen egy darab nyári témájú supply droppot. De lehetőségük lesz szintén vásárolni.

A Days of Summer hoz pár új limitált tárgyat is, amiket csak ezekből a ládákból lehet nyitni. Beleértve új játszható karaktereket, fegyver kinézetek, emblémákat és egyéb személyre szabható tárgyakat.

A Black Ops 3-as esemény Július 11-én kezdődik, hasonlóan a korábbi játékokhoz itt is kapunk új supply droppot és a játékosok számára ingyenes hozzáférést DLC mapokhoz, mint például Gauntlet, Rise, Skyjacked és a Splash.

Call of Duty rajongók ne hagyjátok ki a lehetőséget, hogy beszerezzetek olyan limitált karaktereket mint például Captain Price vagy éppen olyan fegyvert mint az MW3-ból ismert Intervention.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!



Kövess Minket!