Videó: Visszatérhet a TEC-9 a játékmetába?

A TEC-9-ok hasznossága rég leértékelődött, de a mousesports visszahozná őket a divatba.

Szoros meccsekkel ért véget a Major kvalifikáció első napja

tbr | 17/06/30 11:30Véget ért a PGL Major kvalifikációjának első napja és ennek apropóján most elhoztuk nektek az első nap eredményeit és az 5 legszebb játékot, valamint a cikk végén megtaláljátok a mai nap menetrendjét is! Nyakunkon a PGL Major Kraków, egyelőre csak nyolc csapattal.

Érdekes taktikát láthattunk a mousesports - Tengri mérkőzésen, tegnap. Az, hogy mindenki TEC-9-t vásárolt gránátokkal és kevlár-sisak kombinációval még nem is lenne meglepő. De mindezt egy győztes pisztolykör után? Na, az már next level taktika!

A Tengri, ahogyan összefoglalónkból is olvashattátok már, nem fejtett ki túl nagy ellenállást a mouz ellen. Egyetlen körüket is 15:0-nál sikerült feltenni az eredményjelzőre. Jó kérdés, hogy ezért vagy más okból döntöttek úgy az egerek, hogy kísérleteznek ezzel a vásárlással, hiszen kockázatosnak lehet nevezni annak fényében, hogy a Tengri majdhogy nem erősebb force körös vásárlást hozott össze ellenük.

Ettől függetlenül a mouz megnyerte a kört különösebb gond nélkül egy B támadással. A gránátjaiknak hála ki tudták szorítani a Tengrit, akik sok időt veszítettek ezzel a visszafoglalásnál, pedig 5v4-ben kellett volna próbálkozniuk deagle-kkel és Five-seveN-ökkel. De nem tudtak időben közel kerülni az ellenfelekhez, akik a TEC-9-okkal szépen kiszedték őket egyesével. Ami pedig a legdurvább az egészben, hogy 3 mouz játékos is túlélte a kört! Tehát akármennyire is szeretett volna a Tengri nyomást helyezni a mouzra, nem sikerült és még nem is vettek el tőlük drága fegyvereket, csak a tec-9-okat és a kevlárokat.

Ennyit változott a TEC-9 megjelenése óta

Bemutatjuk a TEC-9 történetét megjelenésétől a mai napig bezárólag.

Jó kérdés, hogy fogunk-e gyakrabban is találkozni ezzel mostanában vagy csak egyszeri próbálkozás volt, de nem elvetendő az ötlet, hiszen ez a tökéletes példa arra, hogy a gránátok és a passzív pozíciók hogyan nyerhetnek kört bombarakás után! Illetve érdemes belegondolni, hogy egy 2. körös bukás esetén mennyivel jobb lehetőségek állnak rendelkezésre pénzügyileg egy ilyen olcsó vásárlás után.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!