Jön az új Hearthstone kiegészítő: Knights of the Frozen Throne

Jön az új Hearthstone kiegészítő: Knights of the Frozen Throne

Fagyos és egyben haláli lesz a hangulat a Hearthstone legújabb kiegészítőjébe. A lényeg, hogy mindenki meghal.

Olyan mintha a Blizzard csak tegnap dobta volna ki az Un'Goro lapokat és ma reggel már be is jelentették a Heartstone legújabb epizódját, érkezik a Knights of the Frozen Throne.

A történet Northrend vidékére kalauzol minket, ahol az Icecrown Citadelben uralkodik a Lich King és hű csatlósai a Death Knight-ok. Ezen okból várhatóan az új lapok tele lesznek zombikkal és fagyos szörnyekkel. A kiegészítőben 135 új kártya kap majd helyet és augusztusban lesz majd elérhető, a a további lapokat július 26 után kezdik el szépen lassan felfedni. De addig is lássuk mit mutatott meg eddig Ben Brode.

Az első és talán legérdekesebb pontja a kiegészítőnek, hogy mindenki meghal, mármint minden hős. Majd mindenki visszatér Death Knight formában. Ez pontosan annyit jelent, hogy minden kaszt kap egy Hero lapot, mint a Deathstalker Rexxar, ami kijátszásakor lecseréli a hősünket. A lapnak van manaköltsége, amikor játékba kerül, akkor nagy valószínűséggel hoz valamilyen effektet, vele együtt armort is kapunk és persze lecseréli a hős képességünket. A Hunter esetében ez a Build-a-Beast, ami gyakorlatilag fog két lény lapot majd kombinálja őket egy zombivá (Éljen a Control Hunter).

Kapunk egy teljesen új mechanikát is, ez lesz a Lifesteal. A lap képessége elég egyszerű, amennyit sebez annyit gyógyít a hősünkön. Ez a Chillblade Champion esetében nem tűnik olyan durvának, főleg ha megnézzük, hogy milyen gyenge ez a lap. De a Spirit Lash már sokkal érdekesebb. Végre a a Priest is kap egy korai aoe lapot, ami még relatíve jót is gyógyít, tökéletes az agro paklik ellen (RIP Patches).

Végül de nem utolsó sorban a megvásárolható és kifarmolható lapok mellett jön egy mini Adventure is. A legbátrabbak az Icecrwon Citadel mélyére is merészkedhetnek, hogy megküzdejenek a Lich Kingel. Az eddigi kalandokhoz képest most csak három szárny lesz és minden egyes szárny végén kártyapakli a jutalom, nem pedig előre megadott lapok. Ha pedig a toronyban sikerül minden boss-t leütni, akkor kapunk egy Legendary Hero lapot, olyat mint a Deathstalker Rexxar. Ja, és az a része a kiegészítőnek teljesen ingyen lesz.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!