Szabályt szegett az SK a ESL One Köln döntőjében, pénzbüntetést kapnak

Szabályt szegett az SK a ESL One Köln döntőjében, pénzbüntetést kapnak

Arról még nincs döntés, hogy pontosan mennyi is lesz a pénzbírság.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az SK Gaming rendkívül magabiztosan, 3-0-ra győzött a C9 ellen az ESL One Cologne döntőjében, ezzel coldzeráék megvédték címüket a Lanxess Arénában! Az ezúttal "mindössze" 250.000 dolláros verseny megnyeréséért 100.000 dollár csöpög majd a brazilok bankszámlájára, illetve, valamennyivel kevesebb egy szabályszegés miatt. 

A finálé 2. pályáján, Trainen a második félidőben bejött egy kisebb technikai szünet, az operatőrök pedig éppen azt mutatták, ahogy az SK játékosai egymásnak írnak chaten.

A versenyszabályzat szerint tilos beszélni vagy chatelni technikai szünet közben, ennek értelmében az SK szabályt szegett. Bár a versenybírók gyorsan észrevették és leállították őket, az ESL nyilatkozata alapján pénzbüntetésre számíthatnak, de arról még nincs információ, hogy pontosan mennyivel csökken majd a 100.000 dolláros nyereményük. Egy másik VOD-on azonban úgy tűnik, hogy a C9 játékosai is kommunikáltak egymással a technikai szünet alatt, őket viszont egyelőre nem sújtotta büntetés.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

 

Kövess Minket!