A legnépszerűbb játékok a Twitch-en: Június

A legnépszerűbb játékok a Twitch-en: Június

A lista elején nincs meglepetés, de a vége felé már kicsit érdekes a helyzet.

A League of Legends még mindig stabilan őrzi a vezető pozícióját a Twitch legnézettebb játékai között. A PlayerUnknown's Battleground relatíve friss kihívóként, hivatalos verseny vagy liga nélkül mindig ott van a legjobb három között. A hónap nagy vesztese viszont a CS:GO, csak az utolsó héten tudott beférni a legjobb öt közé.

Május 29 - Június 5

Erősen kezdett be a LOL, de ez várható volt, hiszen a nyári EU és NA LCS is ezen a héten kezdődött, ahogy a HS Global Games és Kripp is ekkor nyomta meg azt a bizonyos gombot, így érthető, hogy a játék a harmadik helyig jött fel. Ezen a héten rendezték a DotA 2 Zotac Cup-ot is, aminek kicsit elmaradtak a nézőszámai a várttól, de azért még így is jól teljesített.

Június 5 - Június 11

A két LCS mellé becsatlakozott a Challanger Series, így az adásnapokon még az olyan illusztris adások, mint az E3 sajtókonferenciák vagy beharangozók se tudták megszorítani. A DotA feljött a második helyre köszönhetően az EPICENTER-nek, a PUBG emiatt kicsit lejjebb szorult. A HS és az OW pedig visszamentek a megszokott helyükre.

Június 12 - Június 18

Nem és nem és nem. Az E3 hiába volt tele érdekes dolgokkal, akkor sem tudta még megszorítani a LoL-t. De azért azzal a 11 milló órányi nézettséggel nem hiszem, hogy szégyenkeznének. A PUBG nem volt se rossz, se jó, hozta az átlagot. De ez abból a szempontból kicsit gyenge, hogy a Dreamhack keretein belül élő versenyt rendeztek és a nézők nem igazán törték magukat, hogy lássák az adást, maradtak a streamereknél. 

Június 19 - Június 25

Mivel ezen a héten már nem volt E3, a dolgok szépen visszamentek a megszokott kerékvágásba. Egyedül talán a DotAt kell kiemelni, ahol lassan indul a hype a selejtezők miatt, ami a következő héten még erősebb lesz. HS-ben a Seatstory Cup miatt sikerült megverni az Overwatch-ot, pedig már a Contenders is adásban volt.

Június 26 - Július 2

Ahogy az várható volt az International kvali miatt egyre többen tekertek a DotA közvetítésekre. A LoL még mindig biztosan vezet, de ez várhatóan Júliusban picit változni fog. Ami pedig még fontos, hogy a CS:GO egy héten csak fel tudott jönni a listára. Kár, hogy egy Major selejtező kellett hozzá.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.