Dota 2 TI7: Ez már nem álom, megdőlt a tavalyi International nyereménye!

Dota 2 TI7: Ez már nem álom, megdőlt a tavalyi International nyereménye!

Ámul és bámul a világ, eszméletlen pénzek a Dota 2-ben! A világrekordot jelentő, majd 21 millió dollár 3 héttel a TI7 kezdése előtt már összegyűlt, hol van még a vége?!

A mai nap folyamán megdőlt a tavalyi, The International 6 - 20,770,460 dolláros összdíjazása és egyben egy új rekordot is beállított az e-sport történelmében a The International 7. Ironikus, de 69 napba (tavaly ehhez 89-re volt szükség!) telt, mire ezt a mennyiségű pénzt a közösség előteremtette a vásárlásokkal! Az idei Battle Pass minden eddiginél jobban sikerült! Mivel a versenyig 3 hét még hátra van, valamint a Treasure III és a Siltbreaker 2. része sem jelent meg, így valószínűsíthető, hogy ezek kiadásakor ugrásszerű növekedés várható.
Így történt a Treasue II és a hétvégi, 80%-os „leárazás” alkalmával is, ami közel 2-2 millió dollárral dobta meg a nyereményalapot. Látható tehát, hogy a bő tartalom és a kreativitás hasznosnak bizonyolult a Valve részéről. Minden idők legnagyobb nyereményét fogják kiosztani az augusztusi, 7. világbajnokságon. 

The International versenyek nyereményalapjai:

A világon tartott versenyek nyereményalapjai sorban:

Az első 10 helyen egy kivételével csak Dotás verseny látható. Hihetetlen mennyiségű pénz áramlik a játékba és ezt a fejlesztők viszonozni is szeretnék! Kijelenthető, hogy a Dota 2 és a Valve párosítása egyeduralkodóvá és ezáltal szinte a legnézettebbé teszi a játékot. Ti mennyit költöttetek a játékra? Nektek is elnyerte a tetszéseteket az idei mélytengeri téma? Új hős várható még idén vajon?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!