Nami, Mundo és Akali buffok érkezhetnek a következő frissítéssel

Nem túl népszerű választások mostanában, rájuk is fér.

Nagyon fontos lesz a heteken belül érkező 7.15-ös patch, ahogy már korábban beszámoltunk róla, ezen a frissítésen fogják majd játszani a világbajnokság selejtezőit!

7.15-ön fogják játszani a VB kvalit, ez pedig rengeteg kiegyensúlyozást fog eredményezni

Lassan már a nyár felénél járunk, ami azt is jelenti, hogy közeleg a nyári szezon vége és persze a világbajnokság is, nem árt felkészülni a patchen belüli változásokra.

Éppen ezért különösen hangsúlyos az, hogy min és hogyan változtat a Riot, ha a balanszolás a legfontosabb jelszó az egyes patch-eknél, akkor oda kell figyelniük, nehogy túlhúzzanak valamit, főleg, ha a profik most az első számú célpont a frissítések tekintetében. Három hős buff már felkerült a PBE szerverekre, ezeken megyünk most végig.

Akali

Az assassin azóta nem éli igazán aranykorát, amióta úgy alakították át az ultiját, hogy azzal a hőstől nagyobb távolságra érkezzen, ne a közvetlen közelébe, ezzel egy adott időpillanat alatt kevesebb sebzést tud kitolni melee hős létére. Most se az R-jén, hanem a W-jét fognak változtatni, méghozzá csökkenteni a CD-jét minden szinten 2 másodperccel. Ez egy elég jó kis buff, amivel a játék elején javítani lehet a tradinget, míg a játék későbbi szakaszában a csapatharcokban tud majd hatékonyabb lenni, ráadásul 40%-os CD-vel nem 2, hanem 2,8 másodperccel kevesebb a töltési idő. Apró, de hasznos kis buff, kíváncsiak várjuk, hogy elég lesz-e ahhoz, hogy újra lássunk Akalit a topligákban. A hétköznapi játékosok körében egyébként rendben van, 53%-os győzelmi rátával még egész előkelő választás is lehet.

Dr. Mundo

Mundon egy kicsit többet változtattak, a W képessége idáig saját életerőt sebzett (10-30), mostantól viszont varázssebzést fog okozni saját magának (15-35 + Mundo AP-jének 10%-a) minden másodpercben, szóval akik idáig Liandryt vettek a dokinak, azok most felejtsék el. Ezzel együtt az E új passzívot kap, méghozzá, ha Mundo varázssebzést szenved, akkor 2%-kal nő a maximális varázsellenállása egy bizonyos ideig, egészen 30%-ig. Ráadásul már nem kerül életerőbe az E. Az biztos, hogy AP heavy kompozíciókba erős választás lesz majd a jövőben, főleg látva pl. a mostani Corki-Rumble-Gragas metát. Mundo gyakorlatilag az egycélpontos Galio lehet ezekkel a változtatásokkal.

Nami

A sellőlány élt már meg szebb időket is, most, hasonlóan Akalihoz, ő maga is töltési idő csökkenést kap. A Q-ja minden szinten csökken 2 másodperccel, így ha a Q ki van maxolva, maximum töltési idő csökkenéssel 4,4 másodpercenként lehet tolni a buborékot, amivel kellően idegesítő tud majd lenni csapatharcokban, az ultija után. Idén már kapott néhányszor szerepet az LCS-ben, de azért távolról se egy népszerű pick mostanában, a Riot reményei szerint ez majd kicsit szerethetőbbé teszi.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!