HS Aréna Top 100: Két magyar is a legjobb 50 között júniusban

HS Aréna Top 100: Két magyar is a legjobb 50 között júniusban

Nem csak konstruáltban vannak ott a magyarok a legjobbak között, úgy néz ki az aréna játékosainkat se kell félteni.

Arról nemrég írtunk, hogy júniusban hazánkból több játékos is bekerült a legjobb 200 játékos közé az EU szerveren. Sőt SteveFrench a Homokzó Gaming egyik tagja mindjárt a 8. helyen fejezte be a menetelést. 

HS TOP 200 június: magyar játékos a legjobb 10 között

A kiugró eredmény mellett, további két játékos is nagyszerűen szerepelt.

Viszont nem lenne teljes a dicsőségfal, ha nem említenénk meg, hogy a múlt hónapban a hazai játékosok nem csak a konstruált versenyben értek el szép eredményeket. Pár hónappal ezelőtt a Blizzard egy olyan Top 100 listát is a rendelkezésünkre bocsájtott, ahol az aréna játékosok kaptak helyet. Júniusban pedig két magyarnak is gratulálhatunk, akiknek sikerült felkerülniük erre a listára.

Elsőként szót kell ejtenünk Brookyp-ról a Frozen Flame csapat egyik tagjáról, aki 7,47-es átlaggal a 46. helyre került fel.

A második magyar játékos még ennél is jobb eredményt ért el. Deadsec 7.9-es átlaggal a 17. helyet csípte meg. Ha szeretnétek tanulni tőle, akkor nyugodtan keressétek fel a stream-jét, ahol a legtöbb esetben arénákat szokott tolni, meglepő módon.

Mindkettejüknek gratulálunk ehhez a nagyszerű teljesítményhez és reméljük ebben a hónapban is hasonlóan jó eredményeket érnek majd el.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!