PUBG hírek: Lehet privát szervert igényelni és új rendszer lesz a csalók ellen

PUBG hírek: Lehet privát szervert igényelni és új rendszer lesz a csalók ellen

Módosul a Report rendszer és jönnek a privát szerverek a versenyekre.

A PlayerUnknown's Battleground népszerűsége töretlen, dacára annak, hogy az egész még Early Access-ben van. Persze a játék státuszából fakadóan a fejlesztők rohamos gyorsasággal dolgozzák ki a játék részleteit, javítják ki annak hibáit és megpróbálják kiegyensúlyozni a játékban található tárgyakat. Nemrég elstartoltak az FPS szerverek, most pedig megint kaptunk két finomságot.

Teljesül sok játékos kérése, jönnek az FPS szerverek a PUBG-be

Remek hírrel kezdődik a mai nap, élesben is jönnek az FPS szerverek az NA illetve EU régióba.

Frissül a játék report rendszere

Csalók minden játékban vannak, ezt sajnos el kell fogadni. De szerencsére a legtöbb kiadó megtesz mindent, hogy az ilyeneknek száma minél alacsonyabb legyen. A PUBG esetében eddig is volt egy report rendszer, amiben jelenteni tudtuk, ha olyan ellenféllel akadtunk össze, aki olyan mozdulatokat tett vagy olyan emberfeletti érzékkel osztogatta a fejeseket, hogy szinte biztosra vettük a csalás tényét. A jó hír pedig az, hogy ezt a rendszert most még inkább kibővítették.

Innentől kezdve fel lehet menni a hivatalos fórumra, ahol a moderátorok létrehoztak egy külön szekciót, ahol le lehet írni, hogy mikor és hol találkoztunk a csalókkal és erről akár bizonyítékot is fel lehet tölteni. Azt ígérik, hogy a minden report-ot meg fognak nézni és ha szükséges, akkor abban a pillanatban kiszabják a megfelelő büntetéseket.


A büntetés pedig a következő kihágásokért jár: csalás, hack, Solo módban csapatok létrehozása, csúnya beszéd, fenyegetés, zaklatás, spam és még a Stream-Snipe is tiltott. Bizony, ha valakit azon kapnak, hogy egy streamer adását nézik, amikor az is éppen harcol, azért kitiltást lehet szerezni. A múlt hónapban Brendan Greene, a játék atyja arról számolt be, hogy az első hónapban 25 000  játékost sikerült kitenni. Az új rendszerrel pedig ez a szám tovább emelkedhet.

Jöhetnek a dedikált privát szerverek

Eddig is volt lehetőség arra, hogy privát a játékosok privát szervert igényeljenek, de a közösségi munkatársak eddig csak a tartalom gyártóknak (Youtube, Twitch, bloggerek) adott eddig lehetőséget a kibontakozásra. Viszont ez mostantól változik. Ha valaki versenyeket vagy bajnokságokat akar indítani, akkor ők is igényelhetnek hozzáférést. A bejelentésben a következők vannak:

"Nagy örömmel jelentjük be, hogy mostantól szélesítjük azoknak a körét, akik hozzáférést kapnak a Custom Game programhoz (CGA). Továbbra is szeretnénk folytatni azt a kezdeményezést, hogy olyan eszközöket adjunk a közösség kezébe, amivel új és érdekes játék módokat lehet létrehozni. Pontosan ezen okból változtattunk a CGA szabályain."

Ahhoz, hogy valaki hozzáférést kapjon a két legfontosabb feltétel a következő:

  • Minimum 500 fős közösséggel kell rendelkeznie
  • Szükség van a hivatalos e-sport szervezet vagy versenyszervezői státuszra

Ezen kívül a lista még tovább folytatódik, ha valaki komolyan gondolkodik az egészen, akkor minden információt megtalál a PUBG fórumon.

Az igényléseket már be lehet nyújtani, de ha nem akartok lemaradni, akkor siessetek, mert az első körös jelentkezést július 31-én lezárják.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!