Az új kiegészítő indulásától kezdve  25-30%-kal több legendás lap ütheti a markunkat

Az új kiegészítő indulásától kezdve 25-30%-kal több legendás lap ütheti a markunkat

Több legendary, viszont kevesebb dust, mutatjuk, miért.

Pár héttel ezelőtt a Blizzard igencsak felkavarta az állóvizet azzal a bejelentésével, hogy a következő kiegészítőtől változni fognak a Hearthstone paklik nyitásának arányai. Erről bővebben az alábbi cikkünkben tudtok tájékozódni.

Miért is jó nekünk a bejelentett HS pack változtatás?

Szeretnénk tisztázni, mit és mekkora mennyiségben érint a Blizzard bejelentése.

Annak ellenére, hogy időközben megérkezett a Knights of the Frozen Throne kiegészítő híre, a már említett pakli változtatás viszonylag messze van. Egy SpeedoDevo nevű reddit felhasználó azonban már most nekiállt kísérletezni és a saját paklinyitó szimulátorával letesztelte a várható új rendszert. Az eredményei azt mutatják, hogy megközelítőleg 25-30%-kal több Legendary kártyát nyithatunk majd a jövőben, viszont az extra duplicate lapokból befolyó dust mennyiség körülbelül 5-15%-kal kevesebb lesz. Az pedig, hogy minden új kiegészítő első 10 paklijából garantáltan kapunk majd egy legendás lapot, nagyobb tételnél, mondjuk 50 paklinál már azt jelenti, hogy 3 narancssárga lap kerülhet a birtokunkba.

A módszer hitelességét ti is kipróbálhatjátok, ugyanis a program nyílt, szóval bárki megnézheti a jelenlegi szabályokkal, vagy akár saját paramétereket is beállíthat. Ha szeretnétek megnézni és kicsit szórakozni a statisztikákkal, ITT tudjátok megtenni.

Mi is kipróbáltuk egyébként a dolgot és igencsak vicces, de mégis logikus eredmények jöttek ki. Jó szórakozást hozzá nektek is!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

 

Kövess Minket!