Ez történt a Hearthstone Global Games 41. napján

Ez történt a Hearthstone Global Games 41. napján

Lehet, hogy a Quest Rogue eltűnt, de ettől még voltak meglepetések a 41. napon is.

Ma délelőtt megkezdődtek a Global Games negyeddöntői, már csak 8 ország van versenyben azért, hogy megszerezze a bajnoki címet. Ha lemaradtatok volna, akkor az ez eddigi eredményekről a korábbi cikkünkből tájékozódhattok.

Ez történt a Hearthstone Global Games 40-napján

Sensevida | 17/07/14 18:49 Ma hajnalban három órától tartották a Hearthstone Global Games egyenes kieséses szakaszának két mérkőzését is. Az előző napi eredményekről az alábbi cikkünkben tudtok tájékozódni. Ben | 17/07/12 16:12 Tegnap megkezdődött a Global Games egyenes kieséses szakasza, ahova már csak a legjobb 16 jutott be.

A mai nap összesen két meccset játszottak le. Az első körben a csehek küzdöttek meg a kínai csapattal, a másodikban pedig az ukránok akasztottak bajszot a hollandokkal. Ahogy már megszokhattátok készültünk nektek egy kis összefoglalóval, de ha előbb megnéznétek a meccseket, akkor azt is megtehetitek itt (a közvetítés a 49. percnél kezdődik).

Watch live video from PlayHearthstone on www.twitch.tv

Csehország - Kína 

3-1

Az első körben Stancifka hozta a Control Priest-et, ezzel szemben egy Midrange Paladin állt, az agróbb fajtából. De hiába próbált akármit OmegaZero, mindenre volt megoldás a Priest részéről és tempóból behúzta a meccset, 1-0. A következő kör is jól indult a cseheknek. Enchanted Raven + Innervate + Dire Wolf első körrel nem nagyon lehet mit kezdeni, főleg ha érkezik rá egy Power of the Wild második kör. De Nightwalk-nak sikerült megoldania és mikor Finja két Warleader-t kapott ki, onnan már csak be kellett lökni a csapatot a célba, 1-1. Úgy tűnik ez a nap mirror meccsekkel kezdődik, mert CzechCloud és JasonZhou is a Shamant választotta a harmadik körre. De a cseh oldal a sokkal lassabb control változatot hozta, ami végül jó döntés lett, mert egy nagyszerű Spirit Echo után annyi értéket tudtak kinyerni, amire nem volt válasz a kínai oldalról, 2-1. Végül pedig stílusosan az utolsó meccsen is Warrior feszült Warrior-nak, de Pokrovac az agro változat mellett tette le a voksát és ez lett a jó döntés, mivel a kalózok a hatodik körre egyszerűen lebontották az ellenfél arcát. A csehek jutottak a legjobb négy közé.

Ukrajna - Hollandia 

3-1

Jól kezdték a meccset az ukránok, hiszen megfelelően olvasták le, hogy Tyler Shamannal akar nyitni és behozták ellene a Midrange Huntert. Ezzel együtt a szerencse is melléjük szegődött, mert a második körben a Golaka Crawler-nek lett egy célpontja, amit meg tudott enni. Nemsokkal utána pedig jött egy pánik Bloodlust, ami után már tempóból meglett a kör a Hunter-nek, 1-0. Viszont egy körrel később Teo kétszeresen adta vissza a kölcsönt, mivel a játék úgy indult, hogy a Golaka Crawler előbb a Bloodsail Corsairt majd Patches-t ette meg. Ezután jött egy Vicious Fledgeling, amire már semmilyen válasz nem jött, 1-1. Egy körrel később Thijs akart okos lenni és elhozta a Huntert, de az ukránok nagyon okosan még a Warrior Questet is visszakeverték, hogy legyen válaszuk a korai agresszió ellen, miután pedig egyre több taunt lény borította el a pástot, a hollandok kifogytak az erőforrásokból, 2-1. Végül az utolsó körben, hiába érkezett egy Dragon Priest a holland oldalról, Dr. Hippi Paladin paklija nagyszerű görbével gyakorlatilag a negyedik körben behúzta a meccset. 

Folytatás július 21-én reggel hatkor, ahol eldől az utolsó két továbbjutó nemzet.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!