Itt van, megjött Bagaméri és a lelkedből készít fagylatot!

Itt van, megjött Bagaméri és a lelkedből készít fagylatot!

Most vagy az van hogy a Lich King tényleg fagyiárus lett vagy a Blizzard megüzente, hogy hamarabb ad információt az új kiegészítőről vagy már megint trollkodik valaki.

Lassan szegény Lich King már minden megtesz azért, hogy megfeleljen a Blizzard elvárásainak. Egy héttel ezelőtt jelentkezett a Hearthstone fejlesztői csapatába, ahol sajnos úgy találtatott, hogy nincs elég tapasztalata ezen a szakterületen és ezért abban a pillanatban nem tudtak neki helyet biztosítani. Az elutasítást kicsit rosszul kezelte és haragjában leigázott egy teljes Hearthstone csapatot, szegény Reynad-nak nem elég, hogy mindenki őt snipe-olja ha valami új dekket talál ki, most még a szervezetét is elveszítette.

Óriásit trollkodott a Blizzard az új kiegészítővel

Ben | 17/07/14 08:29 Lehet, hogy Reynad az egyik legsósabb alakja az amerikai Heartstone Streamereknek, de abban biztos vagyok, hogy a a humorérzéke nagyon rendben van. Most pedig úgy néz ki, hogy a Tempo Stormot elnyelte a jég és a pusztulás. A Lich King csapatot váltott, ha már nem sikerült az állásinterjú a Blizzardhoz.

De ez nem hatotta meg Ben Brode-ot, úgyhogy a Lich King taktikát vált. Persze a fagyos hangulat megmarad, hiszen Los Angeles-ben megnyílni készül az Ice Cream Citadel, és kaptunk egy üzenetet is Pusztítás Urától.

"Üdv néktek, halandó tacskók!

Hogy bizonyítsam érdemeimet annak az átkozott Brode-nak azzal kapcsolatban, hogy tökéletes része lehetek a Hearthstone fejlesztői csapatának, úgy döntöttem, hogy egy halandó vállalkozásba kezdek.

Először arra gondoltam, hogy magamhoz ragadom a hatalmat és rettenetes bosszút állok, de egy fókuszcsoportos kutatás után rá kellet jöjjek arra, hogy az emberek sokkal inkább vágynak hideg, krémes és ízletes nyálkára. Ezért úgy határoztam, hogy olyan fagyos édességeket fogok készíteni, amilyet még sosem ízleltetek. Ti pedig VÁGYNI fogtok rá.

Készüljetek fel, mert az Ice Cream Citadel nemsokára megnyitja a kapuit. Egy erőd, ahol árnyékot és hűs frissítőket találhattok ebben a rekkenő hőségben. Személyesen garantálom, hogy győzedelmeskedünk majd a meleg fölött, hiszen még ingyen fagylaltot is szolgáltatok nektek. Azért nem kell fizetnetek, hogy az első alkalommal belekóstoljatok a hatalmam ízébe.

Válasszatok a két féle ízből:

Gyertek el San Diego-ba a Comic-Con®-ra és találjatok meg ezen térkép alapján:

Keljetek útra, hiszen a különleges ízeket csak július 20. és 23. között ízlelhetitek meg."

A Lich King üzenete világos, úgy tűnik a vendéglátóiparban látja a lehetőséget a kitörésre. De az is lehet, hogy a Blizzard így üzent nekünk, hogy abban az időszakban már kapunk némi új információt az új kiegészítőről. Ki tudja?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!