Elszabadultak a trollok az Esport1-en!

Elszabadultak a trollok az Esport1-en!

Hoztunk nektek egy tucat frissítést, mutatjuk, mi változik mától az oldalon!

Rég jelentkeztünk már frissítésekkel az oldalt illetően és volt néhány dolog, amit már egy ideje hiányoltatok is, de most végre eljött az igazság (és a trollok) pillanat, mutatjuk, milyen finomságokat hoztunk nektek az Esport1-re!

Kereső

Végre itt a hőn áhított kereső az oldalhoz, amit a jobb felső sarokban találtok, a játékválasztó mellett!

Nagy eltérés az amúgy megszokott keresőkhöz képest nincs: csak beírod a megfelelő kulcsszót és már jön is a tartalom, amire vágytál, meg néhány szűrő, ami alapján tovább tudod specifikálni a dolgot. Itt egy példa, hogy a "Vizicsacsi" szóra hogy repíti neked a cikkeket:


Lapozós vezércikkek

Mostantól a főoldalon az oldal tetején 3 kiemelt hír is lesz, amelyek bizonyos időközönként lapozódnak majd! De persze te magad is állíthatod majd manuálisan.


Trollok harca

A kereső mellett a másik nagyon fontos fejlesztésünk a Trollok Harca, kicsit vicces, hogy szinte pont egyidőben sikerült élesítenünk az új évad premierjével! Viszont ennek semmi köze a Trónok Harcához, de annál több a mémekhez! Ez lesz az Esport1 szerkesztők agymenésének hírfolyama, amit vegyítünk majd rövidhírekkel, vicces videókkal, mémekkel, érdekességekkel! Naponta 10-15 tartalom várható ide, folyamatosan frissül majd, érdemes lesz követni! Azt szeretnénk ezzel, hogy minél több, apró érdekességet, színes dolgot tudjunk megosztani veletek az e-sport világából, hiszen ezen a területen nem csak hírek vannak! Sőt, hosszú távon azt szeretnénk, ha ti magatok is küldenétek nekünk tartalmakat, amiket megoszthatunk a világgal! Asztali verzión így néz ki a Trollok Harca:

Mobilon pedig így tudtok majd váltani a hírek és a trollok között:


Egyéb változások

  • Bekerült egy képgaléria is, így mostantól sokkal több képet tudunk belepakolni egy cikkbe
  • Többen jeleztétek, hogy ha más forrásból dolgozunk, a forrásmegjelölés kevésbé hangsúlyos a cikk végén, ezen változtattunk
  • Van már RSS-ünk, ha valaki használ még RSS olvasót, az be tud pakolni minket oda is.
  • Mobilon is van már cikk ajánló, ha kapcsolódó híreket szeretnél olvasni, vagy csak lemaradtál 1-2 napról és végig akarod pörgetni a híreket, a rendszer javasol neked mostantól mobilon is!
  • A hosszabb cikkeknél kialakítottunk egy lapozó rendszer annak érdekében, hogy mobilon gyorsabban töltődjenek be

Ha esetleg találtok hibát, azt kérjük, hogy küldjétek el a hiba@esport1.hu email címre "BUG" tárggyal! Köszönjük!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.