Az új kiegészítő utáni 10 pakkos Legendary szabály akár visszamenőleg is működhet

Az új kiegészítő utáni 10 pakkos Legendary szabály akár visszamenőleg is működhet

Nem bontottál még MSG vagy WOTG paklit soha? Akkor most már várd meg az új kiegészítőt, mert utána arra is vonatkozik az új 10 pakkos szabály.

Pár héttel ezelőtt a Blizzard bejelentette, hogy a Kinghts of the Frozen Throne kiegészítő után változtatnak a mostani paklinyitási rendszeren. A részletekről, akkor írtunk is egy cikket, amiben ott van minden fontosabb információ.

Miért is jó nekünk a bejelentett HS pack változtatás?

Szeretnénk tisztázni, mit és mekkora mennyiségben érint a Blizzard bejelentése.

Most azért hozzuk elő megint ezt a témát, mert a Hearthpwn rámutatott egy nagyon érdekes kiskapura a Blizzard által kiadott hivatalos szövegben. Ott pontosan ez szerepel:

"Beginning with the release of the next expansion, you’re also guaranteed to get a Legendary within your first 10 packs of a new set."

Ez nagyjából annyit tesz:

"A következő kiegészítő után, ha új szettet bontunk meg, akkor az első 10 pakliból mindenképpen esik majd egy Legendary lap."

Látjátok ti is a kiskaput? Nem? Nos én se láttam, pedig majdnem kiszúrta a szememet. A kulcs abban rejlik, hogy "ha új szettet bontunk meg", a megfogalmazás kétértelmű. Nem csak a KFT-re vonatkozik, hanem minden megbontatlan szettre. Lehetséges tehát, hogy ha soha nem nyitottál Gadgetzan vagy Old Gods paklit, akkor a szabály oda is vonatkozik? A válasz pedig igen, lehetséges, ezt a Redditen a Hearthstone egyik közösségi menedzsere, Daxxarri erősítette meg.

Egy srác megkérdezte tőle, hogy ha kinyitott már nyolc paklit egy szettből, akkor a KFT után a következő két pakliban ott figyel-e majd a legendás lap? A válasz erre egy határozott nem volt. A magyarázatban pedig az van, hogy azért nem, mert már nyitott paklit a szettből. De utána egyből jön a következő mondat, amiben írja, hogy ha még soha nem bontott valaki pakkot egy kiegészítőből, akkor a szabály bármelyik szettre érvényesül.

Ez nagyon jó hír az új játékosoknak és azoknak, akik mondjuk kihagytak egy kört valamiért. Hiszen a frissítéssel az új szabály vonatkozni fog azokra a szettekre is, amiből eddig egyet sem nyitottak ki. Szóval, ha valaki eddig nem bontott pakkokat valahonnan, akkor most már bírja ki türelemmel az augusztus közepét, mert így könnyen szerezhet új legendás lapot.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!