WoT Európa-bajnokság: Helyzetjelentés

Meglepő eredménnyel zárták a csoportkört a magyarok!

A World of Tanks Európa-bajnokság csoportkörébe csak a résztvevő országok legjobb csapatai juthattak be. Ez összesen 34 csapatot jelentett, akiket 8 csoportba osztottak be négyesével, illetve ötösével. Minden csoportból a legjobb 2 csapat jutott tovább a verseny következő szakaszába, a rájátszásba.

Az eredmények

Az első 4 csoport csatáira július 17-én került sort. A bejutott csapatok közül kiemelkedett a Da Crew (Protugália), a Precision (Románia), az Animals (Belgium) és a The Kebab'S (Törökország) együttese.

A második négyes július 18-án játszotta le a csatáit. A csoportokat a No Hard Feeling (Szerbia), az Immortals (Bosznia-Hercegovina), az Oranje (Hollandia) és a UNICA (Egyesült Királyság) csapatai dominálták.

Továbbjutottak a magyarok?

A legjobb magyar csapat, azaz a Pro KoKKs a 7. csoportba került, azonban hiába arattak győzelmet az albánokkal és az észtekkel szemben, a szlovén és a holland csapat jobbnak bizonyult náluk, így a harmadik helyen végeztek a csoportjukban és sajnos nem jutottak be a rájátszási szakaszba.

WoT: "Nem vagyunk kezdő motorosok az e-sport világában" - Blizid interjú

Scheff | 17/07/16 15:41Először is gratulálok a remek teljesítményhez. Milyen érzés tudni, hogy ti fogjátok képviselni Magyarországot a második WoT Európa-bajnokságon? A nagy esélyesnek tartott TRIGG a csoportkörben elvert benneteket, de végül egy másik csapat kiejtette őket. Szerintetek ha ők jutottak volna be a döntőbe, akkor lett volna esélyetek?

A rájátszás

A rájátszás a verseny következő és egyben utolsó állomása a kölni offline döntő előtt, ami a Gamescom-on kerül megrendezésre!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.