Öt lap, amit az elsők között érdemes lecraftolni!

Öt lap, amit az elsők között érdemes lecraftolni!

Ha még keresed az utad a Gwent-en belül, akkor mutatunk pár lapot, amire érdemes craft alapanyagot áldozni.

A CD Projekt Red nem titkolt célja volt a játék készítésével, hogy kiragadjon egy jelentős százalékot a mesekártya piacból és legitim riválist küldjön hadba a másik óriás, a Hearthstone ellen. Azok a játékosok, akik az RNG miatt nem kedvelik a Blizzard játékát, itt otthonra találtak. Nem csoda, hogy az olyan profik, mint Lifecoach és SuperJJ is a váltás mellett döntöttek.

Ha pedig, úgy gondoltátok, hogy érdemes váltani, akkor ideje megtanulni a játékot és megismerni benne a lapokat. Ebben a cikkben mutatunk nektek öt kártyát, amit érdemes lecraftolni, hiszen szinte minden pakliban használhatóak. A common lapokkal nem foglalkozunk, mert azokat relatíve könnyen meg lehet szerezni, viszont Silver és Gold lapok már nem jönnek szembe olyan gyakran, amikor kinyitunk egy Keget.

Roach (Silver)

Craft költség: 200

A Roach az egyik legjobb tempó lap, ha arany lapot játszol ki kézből. Ezek alapból is sokat tudnak lendíteni a pontjaidon és a Roach felerősíti a hatásukat, sőt még a paklit és vékonyítja a későbbi körökre.

Alzur's Double-Cross/Marching Orders (Silver)

Craft költség: 200

Gyakorlatilag ez két különböző kártya, de a hatásuk a paklira szinte ugyanaz, vékonyítják azt, megerősítenek egy egységet és azt ki is dobják a pástra. Ha a támadás jól van felépítve, akkor mindkét lap megfordíthatja a játék kimenetelét.

Geralt: Igni (Gold)

Craft költség: 800

A lap megfordíthatja a kört vagy megerősítheti az előnyünket, attól függ mi a helyzet a páston. Ha jól kerül kijátszásra, akkor legalább két lapot pusztít el egy áráért. Ha az ellenfélnek még több erőforrást kell használnia, hogy abban a körben valamit tudjon kezdeni a kialakult pontelőnnyel, akkor a későbbi körökben kerülünk lapelőnybe.

Ciri (Gold)

Craft költség: 800

A lap a játék elején kártyaelőnyt hoz, a későbbi körökben pedig győzelmi lehetőséget. Ciri gyakorlatilag rákényszeríti az ellenfelet, hogy minél több erőforrást használjon ha meg akarja szerezni a pontot, főleg ha a Roach-al együtt használják. Ha pedig elmegy a kör, akkor visszajön kézbe. Ezzel pedig egyértelmű az előny a második illetve harmadik körre.

Renew (Gold)

Craft költség: 800

A lap alapból nagyon jó, de később, ha egyre több erős Faction lapot szerzünk be, akkor lehet lecserélődik. A kártya hatása, hogy a Graveyard-ból újjáéleszt egy Gold egységet és emiatt az első körben sokkal bátrabban lehet lerakni az arany lapokat. Egy Geralt már eddig is fejfájást okozott? Akkor mit tud kezdeni az ellenfél egy másodikkal?

Ha valaki most kezdi a játékot, akkor az elején mindenképpen érdemes ezekre koncentrálni, mert érdekes velük a játék és később sem veszítenek sokat az értékükből.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!