Mit mondott pár hónappal ezelőtt a Reddit az Un'Goro lapokról?

Van olyan, amikor a reddit is téved, sőt néha ennek egész vicces az eredménye.

A legjobbakkal is előfordul, hogy tévednek egy-egy lappal kapcsolatban, mielőtt élesben elindulna a játék egy-egy kiegészítője. Trump, Hafu vagy akár Kripparian is tudott rendesen mellélőni, teszem azt a Warlock Quest-el kapcsolatban. De persze nem csak ők, hanem a közösség, a Reddit is tudott furcsa döntéseket hozni. Nemrég az egyik felhasználó, össze is szedte, hogy milyen érdekes jóslatokat lehetett látni a spekulációk során.

Earthen Scales

"Ha a Druid tudna valamit kezdeni az armorral (teszem azt Shield Slam), akkor ez még egy közepesen jó lap is lehetne. A mostani metában valahogy nem látom, hogy be tudna illeszkedni, de ki tudja. Lehet a Druidnak kell majd egy kis túlélő képesség."

Razorpetal Lasher

"Megerősítették, hogy egybe kerül majd. Szóval meh. Nem teljesen használhatatlan, mert a kombókat lehet vele indítani és a Miracle-ben is van értelme, de nincs helye a constructed játékban."

Emerald Hive Queen

"Zombie Chow 2.0, de kajakra. A control palikban alap, hogy ott lesz, az agro meg be*****."

Hydrologist

"A baj ezzel a kártyával az, hogy kevesebb választásod van, mint az Arcanologist-tal és még a Finja által kikapott lényeket is teleszemeteli. Egyelőre egyetlen pakliban sincs helye, de ha jönne egy új Secret, ami erős, akkor megérheti."

Terrorscale Stalker

"Ez a kártya szerintem olyan durva, hogy namég. Főleg Wild-ban megy majd nagyot, de úgy általában is ott van. Aktiválja a DR effektet és három manáért teljesen oké statjai vannak. A játék elején olyan lapokat aktivál majd mint a Kindly Grandmother és a Mad Scientist. Később pedig ott van a Highmane és Sylvanas"

Dinomancy

"Láttam ezt a lapot pár subreddit oldalon és a legtöbben azt mondták, hogy gyenge. Soha nem értettem vele egyet, szerintem ez a lap beteg és nagyon sokan ki fogják majd használni."

Raptor Hatchling

"Most komolyan? Ez a lap betegen jó. Mike Donnais nem túlzott, amikor azt mondta, hogy jó 1 drop-okat kap a Hunter. Így nem kell olyan olyan paklit játszani, amiben csak 1 manás lények vannak, hogy teljesítsd a Quest-et, sőt még a Fatigue-ban is segít, ha arról van szó. Ez egyébként még kombó is a 3/5-ös lappal, ami kiránt két 1 manás lényt a pakliból. Tuti, hogy a Hunter sok játékot lát majd, ha kijön a kiegészítő."

Spiritsinger Umbra

"Szinte minden pakliban ott lesz, ez a kieg Brann-ja."

Caverns Bellow

"Na ez egy rakás ***. Csak kitölti a helyet. De a Blizzard legalább konzisztens abban, hogy rossz Rogue lapokat ad ki."

Sunkeeper Tarim

"Iszonyatosan túlértékelt. Az esetek minimum felében halott kártya lesz a kézben. Csak akkor lehet majd belőle értéket kinyerni, ha vesztésre állunk. Nem sok versenyen találkozunk majd vele az tuti. Mikor lesz olyan eset, amikor tele a pástod 1/1 lényekkel, hogy értelmes legyeni? Sőt 6 manába kerül, ami miatt nem lehet kombózni még a Kodoval se. Asszem 3/10 pontot adok neki, de csak a támadási értéke miatt, mert mindig megkapja majd a Pain-t."

Stampede

"Ez a Quest HUnter pakliban nagyon durva lesz. Már a játék elején simán ki lehet majd szedni belőle 2-4 lapot egy körben. Ha pedig a játék vége felé megy ki, akkor minden 2 manás 3/2 Raptor után kettő lapot húzunk majd."

Lyra the Sunshard

"Mike Donnais azt mondta, hogy a Priest Legendary egyszerűen "Túl jó". De ez mi a ****?"

Nektek mi ment mellé a legjobban?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!