PUBG: A DrDisrespect ban utórengései

PUBG: A DrDisrespect ban utórengései

Majd egy hete bannolták ki DrDisrespect-et három teljes napra, ami azóta elévült, az indulatok viszont még mindig forrnak a közösségben.

Disrespect-et még 18.-án bannolták saját csapattársai meggyilkolásáért, amivel lehet vitatkozni hiszen ez a karaktere, ez a dolga, de 3 napra kibannolni valljuk be nem egy nagy büntetés. Kicsit megsértődött, kicsit odaszólt, de 3 nap elteltével ugyanúgy játszott mintha mi sem történt volna. Szinte mindenki elfelejtette, hogy ez egyáltalán megtörtént, de van valami ami nem felejt. Ez a valami pedig a Reddit nevű csoda, ahol mindenki jobban tud mindent, mint mások.

Több Reddit poszt is megjelent arról, hogy miért nem kéne embereket kibannolni csapattársuk meggyilkolásáért, de a leginkább elterjedt poszt egy bizonyos “kc01” nevezetű Reddit felhasználótól érkezett, akit ugyanúgy kitiltottak a PUBG-ből. A posztban lévő videóban annyit láthatunk, hogy egy 4-es csapatban egyikőjük megöli két csapattársát, majd kc01 -miután felfogta mi történik- megöli azt a játékost, aki megölte két csapattársát. Elég egyértelmű, hogy mi történt ezután: a szakadárt kibannolták, viszont kc01 is megkapta a 3 napos bannját, nemcsak őt zaklatta fel ez az egész, hanem a posztja alatti Reddit sereget is, akik nem értettek egyet azzal, hogy valakit kibannolnak önvédelemért.

Egy másik nagy port kavaró poszt "IamAnAnonymousCoward”-tól jött, aki egy Discord beszélgetést fotózott le, ahol is Slyvinlisha a PUBG community manager-e egy megoldást kínált az embereknek, ami így hangzott:

”Ha nem szeretnéd, hogy csapattársaid szabotáljanak kapcsold ki az auto matchmaking-et”

Elég könnyű és egyszerű megoldásnak tűnik, de mégsem az. Az emberek nem látják értelmét a friendly fire-nek ha úgyis legtöbbször csak azért lövik le random csapattársaikat, hogy kiszúrjanak velük.

Még egy elég drámai poszt is el terjedt "MangledMangoMan"-től aki egyenesen azt mondta, hogy teljes a zűrzavar a PUBG háza táján és a DrDisrespect ban nagyon furcsán volt tálalva, kc01 bannja pedig teljesen érthetetlen volt. Valljuk be pár reddit poszt miatt még egyáltalán nincs káosz és zűrzavar, csak pár önérzetes játékos.

A Bluehole csapata a játék elejétől fogva kristálytisztán elmondta, hogyha direkt megölöd a csapattársaidat azért bizony le fog csapni rád a ban kalapács. Ha attól féltek, hogy bosszút kell álljatok csapattársaid halála miatt, sokkal jobb megoldás már az elején kikapcsolni az auto matchmaking-et. Trollok mindig is lesznek de itt a sorsod a te kezedben van. Ne szegd meg a szabályokat és akkor nemfognak kibannolni!

Ti mit gondoltok jogosak voltak a bannok?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!