DeadFox és a HR csak az elődöntőig menetelt, az EnVyUs nyerte a Dreamhack Atlantát!

DeadFox és a HR csak az elődöntőig menetelt, az EnVyUs nyerte a Dreamhack Atlantát!

DeadFox és a HellRaisers csak az elődöntőig menetelt a DH atlantai állomásán, nézzük meg, hogyan jutottak el idáig.

A HellRaisers az A csoportba lett sorolva, ahol a Binary Dragons, a Renegades és a Misfits csapatával kellett megküzdeniük, hogy bejuthassanak a playoffba. Abszólut favoritok voltak a csoportjukban az ausztrál Renegades után. 

Az első mérkőzésük a Binary Dragons ellen ment, ahol egy egészen fantasztikus 11-4-es félidő után, FLASH korábbi csapata egy kicsit összekapta magát, de csak 6 kört tudtak hozni, mielőtt DeadFox-ék legyőzték őket 16-10-re. A magyar srác egy nagyon szép 4K-t is összehozott a második félidő elején.

A csoport másik meccsén a Renegades legyőzte a Misfits-et 16-9-re. Így a csoporton belüli két győztes csapott össze és aki ott nyer, már a rájátszásba jut. Egy nagyon szoros meccsre számítottunk, ami persze jött is. A játék első félidejében a HellRaisers kezdett jobban, de igaz így is csak 1 pont előnnyel tudtak fordulni. Zero elképesztő formában játszott ezen a meccsen még egy 4K retake szituációt is hozni tudott. 

A második félidő is rendkívül szoros volt, de az ausztrálok jobban játszottak és így ezzel a 16-14-es győzelemmel ők jutottak be elsőként a rájátszásba.

Ezután a HR-nek még egy decider meccset kellett játszani a Misfits-el, egy BO3-as széria keretein belül. A Misfits Overpass-t választott, a HR Inferno-t és, ha szükség lenne rá, akkor a mindent eldöntő pálya a Nuke lett. Az első körben a HR nagyon bekezdett egy 13-2-es félidővel. A második félidőre összekapta magát a Misfits, de ez csak 5 körre volt  elég, DeadFox-ék nyertek 16-7-re magabiztosan. Érkezett a HR pályája, az Inferno. Itt már egy jóval szorosabb meccset láthattunk. A játék első felét a Misfits nyerte, igaz csak egyetlen ponttal. ANGE1 elképesztő formában játszott az egész széria alatt, aminek meg is lett az eredménye. A második félidőben a HR sokkal jobban játszott és így egy nagyon-nagyon szoros meccset nyerve bejutottak a playoffba.

A B csoportból az EnVyUs és a Heroic jutott tovább, a GODSENT és az NRG búcsúzott. Az egyik elődöntőt a HellRaisers és a Heroic játszotta, míg a másikat az EnVyUs és a Renegades.

A Heroic-HR meccs volt számunkra fontosabb a magyar érdekeltség miatt. Az első pálya Mirage volt, ahol a Heroic sokkal jobban kezdett és el is húztak 4-0-ra. Ezután csak egy kört tudtak hozni Bencéék és 8-1-nél időt is kértek, ami jót is tett nekik, hiszen 9-6-ra felhozták magukat az első félidőben. ANGE1 egy triple killel nyitotta a pisztolykört és ez megalapozta a többit, hiszen zsinórban ötöt hozott a HR, míg az ellenfélnek csak 1 sikerült, így az állás már 12-10 volt DeadFox-ék javára. Innentől a HR nem adta ki a keze közül az előnyt és 16-12-re megnyerte az első pályát. 

Következhetett a második map, az Inferno. Zero egy elképesztő négyes gyilkossággal indított, de ezután csak kettő kört hozott a HR és a Heroic csakúgy, mint az első pályán itt is elhúzott 8-2-re. A félidőben 10-5 volt az állás nekik. A Heroic viszont itt már a pisztolykört is megnyerte és innentől megállíthatatlanok voltak. A HR-nek ugyan még sikerült szépítenie, de ez semmire sem volt elég a Heroic egyenlített, 16-8-cal.

Érkezett a mindent eldöntő pálya, Overpass. Innentől pedig már, mintha kicserélték volna a HR-es srácokat. Szinte teljesen összetörtek. A Heroic elhozta a pisztolykört és utána az anti-ecot is, az első fegyveres kör ugyan még meg volt Styko-éknak, de utána lemosták őket a pályáról. 13-2-es félidő után, a pisztolykört elhozta a HR, de ez semmire sem volt elég, 16-3-ra kikaptak. Ezzel a széria vereséggel kiestek a versenyről, de még így is 10 000 dollár ütötte a markukat.

A másik elődöntőben az EnVyUs ennél szorosabb széria keretein belül győzte le a Renegades-t 2-1-re. A döntőt a Heroic és a francia EnVyUs között tartották, ahol ScreaM egyszerűen megállíthatatlan volt. 62-37-es KD-val zárta a 3 pályás szériát. Az első map-ot még megnyerte a Heroic 16-11-re, de utána az EnVy esélyt sem adott az ellenfelének. Cobblestone-on 16-8, Infernon pedig 16-2-re győztek.

Ez a torna nem sikerült a legjobban DeadFox-ék számára, de nem szabad az orrukat lógatni, mindenki tudja, hogy mire képesek és reméljük, hogy a következő major-ön, már újra láthatunk DeadFox matricát!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!