A kazak AdreN lett az MVP a PGL által szervezett major-ön!

A kazak AdreN lett az MVP a PGL által szervezett major-ön!

A Gambit nyerte meg a Majort, a legjobb játékos pedig a bajnokcsapatból, AdreN lett. Nézzük meg a teljesítményét az egész versenyen keresztül.

Ahogy gondolom már mindenki jól tudja, hogy a PGL krakkói major versenyét a Gambit nyerte meg, miután legyőzte az Immortals csapatát 2-1-re. Érdekesség egyébként, hogy a Gambit az első olyan csapat, aki majort nyert, ahol nem 5 ugyanolyan nemzetiségű játékos van. Dosia orosz, Zeus ukrán, AdreN, HObbit és mou pedig kazahsztáni.

A Gambit nyerte a PGL Majort, íme a döntő összefoglalója!

damilosK | 17/07/24 10:25 A döntőt két meglepetés csapat játszotta, hiszen sokan nem számítottak rá, hogy a Gambit az Astralist fogja legyőzni az elődöntőbe, míg az Immortals a hazai közönség előtt játszó Virtus.Pro csapatán gázol majd át. A Gambit úgy érkezett a döntőbe, hogy az egész major során összesen egyetlen egy pályát vesztett el.

A 27 éves Dauren "AdreN" Kystaubayev kulcsfontosságú szerepet játszott csapatában az egész versenyen. Átlagon felüli rating-je volt, bármikor amikor csapata nyert. Ez azt jelenti, hogy a Gambit játszott 11 mérkőzést és ebből kilencszer 1 egésznél jobb KDA-ja volt. Egyben ő volt a legjobb entry fragger is a versenyen a 0.17-es entry frag / kör értékkel. Ez volt az első, hogy AdreN MVP díjat kapott és egy HLTV által készített interjúban azt is elmondja, hogy egy álom vált valóra ezzel számára. Az egész major-ön összesen 227 fraget gyűjtött össze, ebből 111 frag headshot volt, ami 48,89%-a a fragjeinek HS volt. 

Nézzük meg a korábbi Major versenyek MVP játékosait:

Dreamhack Winter 2013 - Jesper "JW" Wecksell (fnatic)

EMS One Katowice 2014 - Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski (Virtus.pro)

ESL One Cologne 2014 - Adam "friberg" Friberg (NiP)

Dreamhack Winter 2014 - Vincent "Happy" Schopenhauer (Team LDLC)

ESL One Katowice 2015 - Olof "olofmeister" Kajbjer (fnatic)

ESL One Cologne 2015 - Robin "flusha" Rönnquist (fnatic)

Dreamhack Open Cluj-Napoca - Kenny "kennyS" Schrub (EnVyUs)

MLG Colombus - Marcelo "coldzera" David (SK Gaming)

ESL One Cologne - Marcelo "coldzera" David (SK Gaming)

ELEAGUE Major - Markus "Kjaerbye" Kjærbye (Astralis)

A legjobb játékosért folyó küzdelemben még versenyben volt HEN1 is, miután egészen elképesztő teljesítményt mutatott a döntőben is. AdreN is fantasztikusan játszott, hiszen a két pályán amit megnyertek 1.35 és 1.51 pontszámot ért el a végső összecsapás során.

Ti kinek adtátok volna az MVP díjat? 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!