A legjobb meta paklik: Hog Rider deck

A legjobb meta paklik: Hog Rider deck

Gyors, élvezetes és halálos. Mutatunk egy elég jó Hog Rider paklit.

Az Elite Hog Rider paklik egy kicsit mindig arra akarnak koncentrálni, hogy az egyik oldalon eltereljék a figyelmet, míg egy gyors push-al a másik oldalon behúzzanak egy koronát. Ez a mostani pakli is ezt akarja elérni.

Ahogy látjátok van benne két legendary lap (Night Witch, Electro Wizard), de ha nincs meg, akkor lehet cserélni őket. Egy Executioner és egy Tornado is műkődhet. Ha az egyik leg van csak meg, akkor is érdemesebb az Exe/Torn kombót használni, kell a szinergia. De először lássuk, mi is kell a pakliba pontosan és utána egyenként is átnézzük, mit és hogyan kell kijátszani.

Hog Rider

A pakliban ennek a lapnak van a legnagyobb szerepe, gyakorlatilag ezzel lehet nyerni. Szóval, ha kézben van, akkor érdemes minél hamarabb kitenni. A legjobb pillanatok, amikor nagy gondot okozhat, ha az ellenfél valami nagyon nagyot és persze drága dolgot rak hátra vagy ha egyszerűen egy nagy csomó elixírt elköltött egy offenzívára. Ha lekerül egy Elixir Collector, akkor büntetni kell, ha nem sikerül egységekkel, akkor ki kell mennie egy Fireball-nak. Emellett pedig érdemes ezzel kihúzni az olyan lapokat, amik jók az Elit Barbarianok ellen, teszem azt a Barabarianokat, a Knightot vagy az Ice Spiritet.

Elite Barbarians

Ez a lap azért van, hogy minden kicsi hibát meg lehessen torolni. De a lap nem csak támadásra jó, védekezésre is kiválóan alkalmas, simán meg tudnak fogni egy 10+ elixíres pusht. Ha az életük, kábé a felére esik le, akkor érdemes ledobni eléjük egy Ice Golemet vagy egy Hog Ridert, hogy tankolja kicsit a beeső sebzést. Ha elérik valamelyik ellenséges tornyot, akkor ott nagyon gyorsan  tudnak durva sebzést kitolni. Egy valamit ne felejtsetek el, ha velük akartok előrenyomulni, akkor a Zap legyen bekészítve, ha egy Skeleton Army megeszi őket, annál semmi nem szomorúbb.

Night Witch

Őnagysága a védekezésünk alapja, soha ne használjátok pushra. Ha láttátok, hogy kiment egy Zap vagy egy Executioner, akkor lehet bátran használni.

Electro Wizard

Ez a lap a legjobb a Trash Cannon Wheel ellen, ha szembejön egy, akkor használjátok okosan. A kábítása miatt is hasznos tud lenni, főleg mert újraindítja a Batte Ramet.

Ha Executioner/Tornado kombó van az sem rossz, annak a két kártyának is a védelem a célja a pakliban. Az Exnado több hullámnyi ellenséges lényt tud megállítani.

Zap

Azt hiszem ez nem igazán szorul magyarázatra, ha sok kicsi lény veszi körbe az Elite Barbokat, akkor lőjétek el.

Goblin Gang

Ez a lap az, amivel el lehet borítani a csatateret. A sebzésük nagy, talán egyedül a barbárok tolnak ki nagyobb dps-t. Tankok, Musketteer-ek és egy magányos P.E.K.K.A. ellen tökéletesek.

Fireball

Arra kell, hogy az olyan támogató kártyákat, mint a Wizard vagy a Musketeer könnyen le lehessen kapni. Ha azok közül meglátsz egyet, akkor addig tartsd meg, amíg az ellenfél le nem teszi őket.

Ice Golem

Ez egy tank, ha kell akkor védekezésnél, ha kell akkor támadásnál, ennyi.

Az ellenfelek

P.E.K.K.A.

Na ez tud fájni és idegesítő is. Érdemes ledobni a támogató egységeket egy Fireball-al, majd egy Ice Golem/Golbin Gang el tudja vonni a figyelmét, míg az Elelctro Wizard lekapja.

Golem NW

Az Elite Barbarianok simán le tudják kapni, ha a támogatókat leszeditek egy Firball-al. Mivel alapból lassú, ha lekerül a pályára, akkor érdemes túlterhelni a másik oldalt.

Bridge Spam

Ha ezt nem tudjátok megoldani az gáz. Ebben a pakliban nincs semmi olyan, ami jól meg tudja fogni az Elite Barbarianokat, hacsak nem techelnek bele egy P.E.K.K.A lapot. De az ellen meg ott a fenit pont.

Royal Giant

A Night WItch meg az Elite Barbarionok osztaga úgy megy át rajta, mint kés a vajon.

Elite Barbarians

Saját barbárok helyett inkább egy Ice Golem + Electro Wizardot érdemes bevetni ellene.

Three Musketeers

Ha lemegy egy Pump, akkor hagyd, a Firball+Zap ezek ellen kell. Itt megint érdemes Electro Wizardot meg Zapot használni.

Amit kerüljetek el

  • A Musketeerek ellen a Fireball ne az Elxir Pumpba menjen.
  • Ha nincs nálad Zap, akkor ne pusholj.
  • Ha beküldesz egy Hog-ot magában és ellen kijön egy Inferno Tower, akkor ne menjen a toronyra Zap. A Hog így is meghal és a torony is megmarad, ha csak nem volt level 1-es. Csak kidobnál 2 elixírt a kukába.
  • Ne told túl a támadást, mert nem marad elixír a védekezésre, főleg ha Golem pakli van az ellenfélnél. Ha nincs elég nafta, akkor három koronás bukta lesz a vége.
  • Nagyjából ennyit érdemes tudni erről a pakliról, egész jól működik most sok összecsapásban és bőven használható a challengekben is.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Képek és cover: clashroyalearena.com

Kövess Minket!