Hearthstone rejtvény: Megtaláljátok a halálos sebzést?

Hearthstone rejtvény: Megtaláljátok a halálos sebzést?

Ha úgy gondoljátok mindent tudtok a Hearthstone-ról, akkor lássuk megtaláljátok-e mindenhol a halálos sebzést.

Egy kis játékra invitálunk titeket, miután tegnap megint sikerült belefutnom a Hearthstone egyik legviccesebb játékába, ami a találd meg a halálos sebzést. Miután 10 percig gondolkodtam Kolento egyik Tweet-jében kirakott feladványra, úgy gondoltam, hogy nektek is szórakoztató lehet egy kis agytorna. Ha pedig már így megtetszett a dolog, akkor összegyűjtöttem nektek egy adagot. Ha véletlenül nem találjátok meg a választ, akkor a megfejtést a második oldalon találjátok meg. Jó fejtörést.

1. Druid vs. Priest

2. Shaman vs. Warlock

3. Mage vs. Hunter

4. Priest vs. Druid

1. Druid vs. Priest

Kabal +3 a Northshire Cleric-re. Divine Spirit és Inner Fire a Clericre. Wild Pyro leszedi a Tar Creepert, majd 9/8 arc. Mivel a Hydra kétszer beüt hatot, így ott figyel a halálos sebzés.

2. Shaman vs. Warlock

Spawn of N'zoth arc. Implosion-nel le kell szedni a Spawn-t. Minden megy arcra, majd Felfire Potion.

3. Mage vs. Hunter

Thundra Rhino + Timberwolf ki a pástra. Dupla Summglers Crate. Angry Chicken kirak. On the Hunt mehet a csirkébe. Faceless Manipulator megint a csirkébe. Minden mehet arcba és végül Steady Shot.

4. Priest vs. Druid

Egy Whelp a Novice Engineer-be. Majd a hősképesség leszedi az utolsó életerőt a Novice-ból. Argent Commanderre Silence. Minden arcba majd Innervate+Starfire az arcba.

Forrás: 1.  twitter.com/Kolento 2. www.reddit.com 3. www.reddit.com 4. www. reddit.com

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!