Zed az ultija közben annyira eltűnt, hogy utána meg se jelent - videó

Zed az ultija közben annyira eltűnt, hogy utána meg se jelent - videó

Néha bizonyos dolgok elromlanak a játékban, ezúttal pedig Zed-nek nem csak az árnyéka, de az egész teste felmondta a szolgálatot, ugyanis eltűnt.

Bugok előfordulnak a játékban, elég gyakran ami azt illeti, de ezek nagy része általában kisebb jellegegű. Nem úgy mint ez a Zed bug.

Saját csapatuk ellen fordulnak néha a minionok az ARAM pályán - videó

Eacute;rdekes bug-ot találtak újfent a játékban, ezúttal az ARAM pályán "romlottak" el a minionok és saját csapatuk ellen fordultak, de a másik fél se volt jobb helyzetben.

The unseen blade is the deadliest, avagy a láthatatlan penge a leghalálosabb. És milyen igaza van Zed-nek, ha láthatatlan vagy és rendelkezel a mai lethality tárgyakkal, vagyis magyarul halálosságot adó tárgyakkal, bizony elég halálos tudsz lenni. Így történt ez ebben a videóban is, ahol Zed az ultija után annyira elbújt az árnyékokban, hogy többé elő se mászott onnan, de a sebzését azért kiosztotta. El tudjátok képzelni annak a Fiora-nak a pánikrohamát, amikor egy láthatatlan ellenféllel kezd küzdenie. 

Azt sajnos nem tudni, hogy mennyire gyakori ez a bug, mindenesetre aki kirakta, azzal a címmel tette ki, hogy Zed-et ki kellene kapcsolni emiatt. Ha ez valóban egy gyakrabban reprodukálható hiba, akkor akár gamebreaking is lehet és ilyenkor ki szoktak kapcsolni egyes hősöket arra az időszakra, amíg ezt javítják. Ezek szerint viszont, vagy nem olyan gyakori a hiba, vagy még nem jutott el a Riot Games-hez, jobb esetben pedig már kijavították.

Kövess Minket!