Két Top 10-es lista a legjátszottabb játékokról, Kínából és Európából

Két Top 10-es lista a legjátszottabb játékokról, Kínából és Európából

A NewZoo statisztikái alapján összeszedtük nektek Európa és Amerika Top 10 PC játékát és a Top 10 Android játékot Kínából.

A NewZoo statisztikáit felhasználva összetudtunk gyűjteni nektek kettő top 10-es listát.

Top 10 legjátszottabb PC játék

Szerintem nagy meglepetésre senki sem számított, maximum egyre és az bizony a Minecraft. A LoL már egy jóideje a lista élén van, hiszen már bőven több, mint 100 millió játékosa van. A HS is már a CS:GO előtt van, azt mindenki eldöntheti magának,hogy ez a Blizzardnak dicsőség, vagy a Valve-nak szégyen. A WoW még 13 év után is bőven a top5-ben és a legnagyobb feltörekvő mindenképpen a PUBG. A Blizzard elég jó munkát végez mostanság, hiszen 3 játéka is ott van a Top 10-ben. A Minecraft csak PC-re és Mac-re majdnem 26 és fél millió példányt adott el összesen, ez is mindenképp figyelemre méltó. 

Top 10 Android játék Kínában

Kínában a LoL egyik mobil másolata vezet a King of Glory, majdnem kétszer annyi játékosa van, mint az Onmyoji-nak. A Clash Royale le lett taszítva a kínai trónról, a Supercell másik játéka a Clash of Clans csak az ötödik helyre elég és közéjük még befért a Fantasy Westward Journey, ami a Netease játéka. A legnagyobb meglepetés mindenképp a Zao Meng Xi You OL, ami a 23 helyről érkezett meg alig pár nap alatt a top 10-be.

Ti melyik játékot látnátok még szívesen ezekben a listákban?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!