A Battle Boss skinek után Arcade Summoner's Rift is érkezik

A Battle Boss skinek után Arcade Summoner's Rift is érkezik

Nagyon rákapcsolt a Riot, tegnap 5 skint is bejelentettek, de mindezt megfejelték még egy Arcade témájú pálya kinézettel is.

Az új, ideiglenes design egy magasabb szintre emeli a Riot Games eddigi ideiglenes tematikájú pálya alakításait. Emlékszünk még a Project, vagy a Pool Party minionokra? Nos, ugyanez lesz most is, csak most a tornyok, az inhibitorok, és a Nexus is változni fog, rengeteg más apróság mellett.

Új Battleboss Skinek érkeznek Malzaharra, Brandre és Ziggs-re!

Emlékeztek a Final Boss Veigar-ra és a Battle Boss Blitzcrank-re? Nos ők most új családtagokat, Malzahar, Ziggs és Brand személyében, eszméletlen királyul néznek ki!

Ez alkalommal nagyon arra hajt a Riot Games, hogy becsempéssze a 80-as évek játékélményeit a Szurdokba. Lássuk is a képeket!

Már a kezdőpont is nagyon impozáns lett, apró különlegesség rajta, hogy az a kis poro mindvégig körbe-körbe megy, és Pacman módjára eszi a porónasit. 

A Nexus és a tornyok zseniálisan jól néznek ki, természetesen az új design új animációkat is takar, amikor felrobbannak, ezt a lentebb lévő videóban láthatjátok majd.

Íme a piros oldal torony készlete.

Az inhibitorok is nagyon pofás kinézetet kaptak.

Szerte a pályán ilyen porókkal, csillagokkal és aranymedálokkal találkozhatunk majd, amellett, hogy a térkép összes fáklyája pixeles tüzet fog ontani magából. Zseniális, egyszerűen zseniális. 

Nem utolsó sorban pedig a minionok. Nagyon pofás kis dögök lettek. Ha pedig mindez nem lenne elég, még az Idézők Szurdokának zenéje is változik picit. Beleszőttek jó néhány retro hangeffektet az alapzenébe. Íme:

Végül pedig itt van egy hosszabb videó, ami a térkép minden szegletén végigvisz bennünket.

Ti várjátok már az eseményt? Mi nagyon!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!